Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Τσίμπησε» το βαθμό ο Διαγόρας Β.

«Τσίμπησε» το βαθμό ο Διαγόρας Β.

0
vati oloi
Dodekanisos

Έναν πολύτιμο βαθμό κατάφερε να «τσιμπήσει» ο Διαγόρας Β. στον Αρχάγγελο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον τοπικό Άρη, για την 24η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς αφού στο 16΄ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Θεοδωρή έπειτα από ωραία πάσα του Γκίκα. Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές ωστόσο το 1-0 έμεινα μέχρι την ανάπαυλα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Άρης παραλίγο να κάνει δύο τα τέρματα του όμως ο Παρδαλός δεν πρόλαβε μετά από κεφαλιά του Μάλλιου να σπρώξει τη μπάλα στην εστία του Τύρελη. Στο 57΄ οι Βατενοί έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Λαζίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει στα πόδια αμυντικών και να καταλήγει στα δίχτυα του Βαρέλη. Στην συνέχεια ο Άρης πίεσε για να πάρει το τρίποντο με έναν Διαγόρα να είναι εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα και να κρατάει το βαθμός μέχρι και το φινάλετου αγώνα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Ράδος, Ορφανός)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Γιαννιού, Κουτσουμπάρης (84΄ Μπαρμπαντώνης), Σταμούλης (80΄ Φαρμακαλής), Συμεωνίδης, Γκίκας, Τσελεπίδης, Παρδαλός, Θεοδωρή, Κοτσίκος, Μάλλιος

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Τύρελης, Έλληνας, Καραγιάννης, Αδάμος, Κατσαρής, Λαζίδης (90΄ Ζαράρης), Χατζησάββας (79΄ Κούτσι), Ζερβός, Αγγελάκης, Παπουρδάνος (85΄ Τριανταφυλλίδης), Πρέτσι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments