Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τσαβαρή: «Έχω κουραστεί»!

Τσαβαρή: «Έχω κουραστεί»!

0
Dodekanisos

Θέση στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, παίρνει με δική της επιστολή, η αθλήτρια του Ποδηλατικού Ομίλου «Μεσόγειος» Ελένη Τσαβαρή, απαντώντας και αυτή με τη σειρά της στην πρόσφατη τοποθέτηση από την αντιπεριφερειάρχη κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Συγκεκριμένα:

«ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΩ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΕΣ ,ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΜΗ ΣΤΙΡΗΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΙΜΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣΜΟ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΠΑΡΑΠΕΜΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟΛΗ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΟΠΟ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ!

ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΛΕΝΗ»

Υ.Γ. Εμείς σαν Π.Σ. Ρόδου ΄ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ” να ενημερώσουμε την κα. Αντιπερειφεριάρχη τα εξής:

1ον: Σαν σωματείο δεν έχουμε ζητήσει ποτέ ελεημοσύνη για οποιαδήποτε εκδήλωση ή αποστολή μας ,ούτε αυτή τη φορά. Ήταν ένα προσωπικό αίτημα της αθλήτριας μας.

  1. Εμείς δεν αναφερθήκαμε σε άλλα σωματεία, απλά εσείς χάνοντας την ψυχραιμία σας, εκδηλώσατε αυτά που συμβαίνουν στο κύκλο που σας περιβάλει.
  2. Δεν δεχόμαστε καμιά απειλή. Το εναντίον, είμαστε οποιαδήποτε στιγμή έτοιμη να αντιμετωπίσουμε με τα ίδια μέσα, ότι έχει να κάνει με το κύρος και την αξιοπιστία του σωματείου και των αθλητών μας.
  3. Σας επιστρέφουμε τα προσβλητικά υπονοούμενα περί σκοτεινών μεθοδεύσεων. Αυτά μακριά από εμάς, σε άλλους χώρους και παρέες εκτός του σωματείου μας.
  4. Εμείς διαμαρτυρηθήκαμε για την προσωπική σας συμπεριφορά απέναντι στην αθλήτρια μας. Και εσείς, φυσικά το μετατρέψατε σε πολιτικό μανιφέστο! Εμείς κυρία αντιπερειφερειάρχης , έχουμε ήθος, έχουμε αξίες, κάνουμε αθλητισμό ,έχουμε πρωταθλητές. Αφήστε λοιπόν για άλλους, τις κορώνες περί αθλητισμού, είστε πολύ μακριά για να μας ακουμπήσετε. Στην τελευταία σας επιστολή ,χάσατε την ψυχραιμία σας και μας κατηγορείτε για πράγματα που δεν ισχύουν. Για έναν ηγέτη, ενός θεσμού, όπως είστε εσείς, είναι βαρύ».

Ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να επικοινωνήσουμε και ακόμα περισσότερο συνεργαστούμε. Σαν σωματείο, δεν είχαμε και δεν έχουμε ποτέ την ανάγκη της υποστήριξης σας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments