Αρχική Videos Τρουντώ: “Βλέπουμε μια άνοδο …κυνικών λαϊκιστών”

Τρουντώ: “Βλέπουμε μια άνοδο …κυνικών λαϊκιστών”

1

«Επίθεση» για μια ακόμα φορά σε όσους συμμετείχαν στο κονβόι της ελευθερίας στον Καναδά, έκανε ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντώ. Αυτή τη φορά μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο οποίο βρέθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης των ηγετών της G7. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι «βλέπουμε μια άνοδο κυνικών λαϊκιστών», επικρίνοντας την διαμαρτυρία που είχε λάβει χώρα στην Οττάβα. Ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Προσποιούνται ότι έχουν εύκολες λύσεις και παίζουν με τους φόβους των ανθρώπων. Ακόμη και στον Καναδά, όπου το 90 τοις εκατό των ανθρώπων είναι εμβολιασμένοι και το σύνθημά μας ως χώρα  είναι ειρήνη, τάξη και καλή διακυβέρνηση, είδαμε να εξελίσσονται οι αντιεμβολιαστικές και αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες σε παράνομες καταλήψεις των κοινοτήτων μας και αποκλεισμούς των συνόρων μας» είπε ο Τρουντώ. Πρόσθεσε επίσης πως «η δημοκρατία δεν είναι παιχνίδι και ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις στα «μεγάλα, πολύπλοκα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Κοινοβούλιο, Κριστίν Άντερσον, μιλώντας με αφορμή την επίσκεψη του Καναδού πρωθυπουργού. Η τοποθέτηση της η οποία δεν φαίνεται να έχει παίξει […]