Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τρομερή έμπνευση του τεχνικού!

Τρομερή έμπνευση του τεχνικού!

0
doksa_aspida1
Dodekanisos

Η Δόξα Καρδάμαινας συνηθίζει να κερδίζει τα ματς στο 90′, συνηθίζει όταν δέχεται γκολ να ξυπνάει, αλλά αυτό που έγινε στο γήπεδο της Αντιμάχειας δεν έχει προηγούμενο. Στο 87′ λεπτό το παιχνίδι ήταν ακόμη 1-1 και ο κ. Καραναστάσης αποφάσισε να περάσει στο ματς τον τερματοφύλακα της ομάδας Γιακουμάρο που ήταν στο πάγκο σε ρόλο επιθετικού. Τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Τρακόσα ο νεαρός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραβελατζή δίνοντας στην Δόξα τους τρεις βαθμούς. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Φραγκιαδάκη,Μαλλιά,Ατσαλάκη
Το φιλμ του αγώνα:
5′ Σουτ του Πατρού απο αριστερά μπλόκαρε σταθερά ο Χατζηνικολάου.
46′ Πέναλτι για τον Διγενή. Ο Πης ανέτρεψε τον Πατρού μέσα στην περιοχή με τον κ. Φραγκιαδάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λενιού κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του Διγενή.
58′ Μετά από βολέ του Χατζηνικολάου ο Τσιτσιλιάγκος έκανε την κεφαλιά πάσα στον Παντελή που με σέντρα σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραβελατζή για το 1-1.
80′ Με δέκα συνεχίζει ο Διγενής αφού ο Μαντικός που πέρασε στο ματς στο 72′ δέχτηκε γρήγορα δύο κίτρινες κάρτες.
82′ Τετ α τετ με τον Χατζηνικολάου ο Λενιού απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
90′ Σέντρα του Τρακόσα από αριστερά ο Γιακούμαρος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Καραβελατζή για το 2-1.
Δόξα Καρδάμαινας: Χατζηνικολάου, Τσίκνης, Λαμάι Μάριους, Πης, Κουζούκας, Λαμάι Μάρτιν, Παντελής, Νίτα (55′ Κέππας), Τρακόσας, Χατζηπαναγιώτης (81′ Κουρζής), Τσιτσιλιάγκος (87′ Γιακούμαρος)
Διγενής: Καραβελατζής, Λαγός, Αγγελής, Ζωάννου, Κώτης, Λενιού, Ζαχαριάς, Μπρισνόβαλης (72′ Μαντικός), Ντάγια (75′ λ.τ Παπασταμάτης), Πατρού, Πεστλίκης

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments