Αρχική Στήλες Απόψεις Τρωϊκός πόλεμος με σύγχρονα…όπλα!

Τρωϊκός πόλεμος με σύγχρονα…όπλα!

0
diaitites_sindesmos2
Dodekanisos

Του Ηλία Λοίζου

Το έλα να δεις που ψηφίζω και τι ψηφίζω γίνεται στον χώρο της διαιτησίας. Από την ίδρυση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθούν εκλογές με τέτοιο πάθος και προπάντων με τέτοιο μένος, ενώ επίσης για πρώτη φορά ανακατεύεται στα εκλογομαγειρέματα και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά εδώ και μέρες, σταθερά και κινητά, και λογικά οι υπεύθυνοι των τηλεφωνικών εταιριών θα τρίβουν τα χέρια τους από τον τζίρο που εκτινάχθηκε το τελευταίο διάστημα στα ύψη. Τα μέλη του συνδέσμου για πρώτη φορά νοιώθουν την έμμεση και άμεση καταπίεση ιδιαίτερα της μίας πλευράς που ουσιαστικά έχει συμμαχήσει με την ΕΠΣΔ, και η σπάθα, για το φρενάρισμα της διαιτητικής εξέλιξης τους, κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους. 
Ο σύνδεσμος, όπως έχω ξαναγράψει, δεν έχει ούτε θεσμικό ρόλο ούτε αποφασιστικό, αφού τον έλεγχο της διαιτησίας τον έχει η ΕΠΟ και οι κατά τόπους ενώσεις. Ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Κάπρος δεν κυνηγά την καρέκλα απλά για να λέει ότι είναι πρόεδρος. Λόγοι ηθικής και παραδοσιακοί και οι εκκλήσεις συναδέλφων του τον έκαναν να ηγηθεί για ακόμα μια θητεία στον σύνδεσμο αλλά να είναι η τελευταία του καθώς ήδη είναι αντιπρόεδρος στην ΟΔΠΕ, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι πολλές ενώ έχει και την κοινωνική του δράση που του κλέβει αρκετό χρόνο.
Η ενότητα που υπάρχει στις τάξεις της διαιτησίας θα εξακολουθήσει να υφίσταται και η μέχρι σήμερα αρμονική συνεργασία με την ΕΠΣΔ θα συνεχιστεί. Στην μεγάλη θητεία του ως πρόεδρος αλλά και αρχιδιαιτητής έγιναν πολλά και σημαντικά βήματα με εκπροσώπηση του συνδέσμου σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Προς τι λοιπόν ο πόλεμος στο πρόσωπο του αλλά και των υπόλοιπων συναδέλφων του, που γαλούχησαν με τις διδασκαλίες τους όλους τους σημερινούς πολέμιους τους άνευ ουσιαστικού λόγου και αιτίας, και αναφέρομαι στον Π. Αργυρίου, τον Ι. Τριανταφύλλου, τον Ν. Χρυσανθή, τον Μ. Ερωτόκριτο και τόσους άλλους. Θα στερήσετε την χαρά και το οξυγόνο που αναπνέουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι τόσα χρόνια στο «σπίτι» τους, γιατί έτσι έβλεπαν και βλέπουν την διαιτησία και τον σύνδεσμο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments