Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Κλεάνθη

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Κλεάνθη

0
kleanthis ippotes1
Dodekanisos

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Παραδεισίου ο Κλεάνθης κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τους Ιππότες και συνέχισε το νικηφόρο σερί καθώς είχε φύγει από την Λέρο πάλι με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Κλεάνθη να ελέγχει την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο αλλά στην συνέχεια οι Ιππότες ισορρόπησαν το παιχνίδι και όλα αυτά μέχρι το 30΄ χωρίς καμία ομάδα να απειλήσει σοβαρά για το γκολ. Το παιχνίδι άνοιξε και οι αντίπαλοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το γκολ αλλά δεν το πέτυχα. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σχετικά γρήγορα στο σκορ με 1-0 και διπλασίασαν (2-0) τα τέρματα τους μετά από δέκα λεπτά δίνοντας το μήνυμα στον αντίπαλο τους πως το παιχνίδι τελείωσε εκεί. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αλλάξουν την ροή του αγώνα και να απειλήσουν για την ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Χειμωνέττου. Προς το τέλος του αγώνα Ο Κλεάνθης κυνήγησε το τρίτο γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε. Το 1-0 έγινε στο 50΄ μετά από μπαλιά του Σαπαλίδη που προοριζόταν για τον Κ. Καλημέρη, όμως άλλαξε πορεία κατέληξε στον Παπακωνσταντίνου κι εκείνος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1-0). Στο 60΄ ο Παπακωνσταντίνου έβγαλε την σέντρα και ο Σαπαλίδης με σουτ από την «καρδιά» της άμυνας πέτυχε το 2-0.
Από τον Κλεάνθη άρεσαν οι Παπακωνσταντίνου, Γιαννίκος και Πολυμένωφ, ενώ από τους Ιππότες προσπάθησαν οι Αλιάι, Πλαγγέντης και Χατζημιχαήλ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάζαρος Δουλγέρης, με «βοηθούς» τους Φραγκίνη και Σταυρούλια.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Κρομύδας (46′ Σορωνιάτης), Κορκίδας, Καρίκης, Καλημέρης Ι., Γιαννίκος, Παπακωνσταντίνου, Πολυμένωφ, Σαπαλίδης (83′ Ανδρέου), Καλημέρης Κ., Μήτρου (63′ Μεμοτσέλα)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Χατζημιχαήλ (83′ Πλαγγέντης Κ.), Κοκιαντώνης (21′ λ.τ. Χατζηκαλημέρης), Βαρδόπουλος (58′ Θεοδοσίου), Μαρίνος, Dushku, Οικονομίδης, Ταφάνι, Πλαγγέντης Ε., Αλιάι, Καραπάντζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments