Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Τρίτη νίκη για τους Πάνθηρες (pics)

Τρίτη νίκη για τους Πάνθηρες (pics)

0
Dodekanisos

Την τρίτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας πέτυχαν οι Πάνθηρες οι οποίοι επικράτησαν στο γήπεδο της Κρεμαστής της Νίκης Ρόδου με 1 – 0 σε εξ΄αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι συνεχίστηκε από το 23’ που είχε διακοπεί λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Μετά από αυτό το «τρίποντο», οι Πάνθηρες έφθασαν αισίως τους 10 βαθμούς, «σκαρφαλώνοντας» στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Το κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης που παρακολούθησαν περίπου 100 θεατές, ήταν το νεανικό στοιχείο και των δυο ομάδων, καθώς αγωνίστηκαν πολλά μικρά σε ηλικία παιδιά. Το τέρμα με το οποίο κρίθηκε το παιχνίδι επιτεύχθηκε στο 35’. Ο Σιμιτζής έκανε λάθος στα αριστερά, με αποτέλεσμα να πάρει τη μπάλα ο Τσαουσάϊ και να κάνει τη σέντρα. Στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μουρίκης ο οποίος στην προσπάθεια του να τη διώξει, την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του ( 0 – 1).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βλάχος (Τάσης, Ζαρίδας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ: Κοντογιάννης, Διακομανώλης, Σιμιτζής (60’ Τεχνίτης), Μουρίκης, Γερασιμίδης, Ράκας, Ζουρούδης, Σμαραγδιός (72’ Ταουλαράϊ), Πάττας, Παπαντωνίου (63’ Κουδούνης), Φλεβάρης
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Kornecki, Διονυσόπουλος, Ισκάς, Καρπαθάκης, Τιτάης, Χατζηκεβορκιάν, Τσαουσάϊ (85’ Τιράκ), Μπάκι, Παπανικολάου (75’ Χάσα), Γαϊτάνος (60’ Αγγελάκης), Καλατζάκης (70’ Καρασάββας)

Φωτογραφίες: Γεωργία Σαράντη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments