Αρχική Προγνωστικά Τρίτη με κουπόνι …ποδοσφαιροτζόκερ!

Τρίτη με κουπόνι …ποδοσφαιροτζόκερ!

0
plymouth
Dodekanisos

Τι και αν έχει τζακ-ποτ στο τζόκερ (3.500.000) την Πέμπτη.
Δεν διαφέρει σε τίποτα το σημερινό κουπόνι από την …..Πέμπτη! Σαφώς και δεν υπάρχει ξεκάθαρος τρόπος προσέγγισης σε αυτά τα αλλοπρόσαλλα νοκ-άουτ ματς.
Μέσα σε αυτό το μπάχαλο όμως μπορούν να βγουν διαμαντάκια. Υπάρχει ένα στατιστικό στοιχείο που μπορούμε να έχουμε σαν οδηγό.
Σε ότι αφορά τα δικά μας, καμία απολύτως αλλαγή διατηρήσαμε το ποσοστό μας στο 54% με 78/145 των επιλογών μας να επαληθεύονται.
Αξιοσημείωτο το στατιστικό που ανιχνεύσαμε. Στον θεσμό του Λιγκ τρόφι σπάνια βλέπουμε την εμφάνιση της ισοπαλίας (Χ). Μόνο ένα ποσοστό γύρω στο 11-12% έρχονται (Χ), ειδικά στους 2 πρώτους προκριματικούς γύρους.
Με βάση το στοιχείο αυτό επιλέγουμε «γεμάτα» σημεία σε νίκη εντός και εκτός.
ΜΠΕΡΤΟΝ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ κωδ.102
(1) 2,30 και (2) 2,45
ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ κωδ.115
(1) 2,35 και (2) 2,40

ΠΛΙΜΟΥΘ – ΣΟΥ’Ι’ΝΤΟΝ κωδ.112
Ομάδες που ξέρουν πως να παρουσιάζονται στο γήπεδο και ανάλογα τον αντίπαλο προσαρμόζονται. Τα πάνε πολύ καλά στα πρωταθλήματα τους,
8η και 2η αντίστοιχα. Πρώτη μου επιλογή το (2-3goal)1,80 και εάν η Σου’ί’ντον παρουσιαστεί σοβαρή και χωρίς πολλούς αναπληρωματικούς το (2) 2,00.

ΝΤΕΡΙ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ κωδ.125
Με παραστάσεις από τελικούς και καλή πορεία στον θεσμό και οι 2. Δύσκολο να προβλέψεις νικητή εδώ. Θα πάμε με την ροή που βγάζουν οι αριθμοί.
Πρώτη μου επιλογή το (2-3goal)1.70 και δεύτερη το (Ngoal)1.80 που σημαίνει βάζω γκολ, ταμπουρώνομαι και χτυπάω στην κόντρα ξανά.

ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ κωδ.131
Ομάδα που εστιάζει κυρίως στην συγκομιδή βαθμών εντός έδρας. Υποδέχεται την Αμέρικα Νατάλ που εκτός δεν «τσουλάει» ιδιαίτερα. Η κακή φόρμα της γηπεδούχου οφείλεται στα 3/5 εκτός άσχημα αποτελέσματα, γεγονός το οποίο ανεβάζει τον
άσσο (1) 1,75 και γίνεται επιτακτικός!

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.
{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments