Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τρίποντο»… στο παρά πέντε

«Τρίποντο»… στο παρά πέντε

0
orfeas endekada
Dodekanisos

Τρεις ακόμα βαθμούς, που τον διατήρησαν ψηλά, πήρε ο Ορφέας, ο οποίος επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Εθνικού Αρχίπολης. Οι «κόκκινοι» μπήκαν στο παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις και μόλις στο 4’ άνοιξαν το σκορ, με κεφαλιά του Μπουμπουλάκη (0-1). Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό, στο 5’, ισοφάρισαν με κεφαλιά του Αλευρόπουλου, δείχνοντας την διάθεση τους να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους έδινε ανάσα, ενόψει της συνέχειας.
Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, ενώ η ομάδα του κ. Μακαρούνα προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Έτσι, το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.
Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού έμεινε ίδια σχεδόν, με τον Εθνικό να χάνει κάποια πολύ καλά τετ α τετ αλλά τον Ορφέα να βρίσκει λίγο πριν το φινάλε τον δρόμο προς τα δίχτυα και το «τρίποντο». Συγκεκριμένα, στο 85’, ο Αντωνιάδης, με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 1-2, δίνοντας στην ομάδα του τους βαθμούς της νίκης.
Διαιτησία: Κάζας – Καλκαβούρας – Αναστασοπούλου. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα μαρκάρισμα του Τσακίρη στον Τσικούρη στο 30′ που δόθηκε φάουλ έξω από την περιοχή καθώς υποστηρίζουν ότι ήταν πέναλτι. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι “κόκκινοι” ετοιμάζουν διαμαρτυρία καθώς έχουν πολλά παράπονα από τον συγκεκριμένο διαιτητή και για άλλα φετινά παιχνίδια (όπως αυτό της Σύμης). 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Ζααλούκ, Κουφός, Τσακίρης Σ., Καρίκης, Τσακίρης Γ., Αφαντενός (64’ Ορφανός), Αλευρόπουλος, Μαυρής, Κασιώτης (38’ Καρπάτσης), Τζαβάρας, Μπαδιεριτάκης (88’ Μόσχος)
ΟΡΦΕΑΣ: Γιανούλι, Μόσχου (26’ Τσιριγώτης, 59’ Παπαχριστοδούλου), Τσικουρής, Μπουμπουλάκης, Μαλανδρής, Kuci, Αντωνιάδης, Γεωργιάδης, Drilon, Λούκισσας, Παπανικολάου (81’ Πούλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments