Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Τρίποντο” με βολίδα του Πατσαρούχα! (pics)

“Τρίποντο” με βολίδα του Πατσαρούχα! (pics)

0
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη με σκορ 1 – 0 σε βάρος του Ιωνικού πέτυχε ο Διαγόρας στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Ο «γηραιός» έφθασε στη νίκη χάρις σε ένα πολύ ωραίο τέρμα του Πατσαρούχα με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ιωνικός δεν μπόρεσε μετά το 1 – 0 να απειλήσει ουσιαστικά τον Διαγόρα(εκτός από ένα σουτ στο δοκάρι) ο οποίος είχε τους χώρους στην κόντρα επίθεση να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να «καθαρίσει» ευκολότερα τον αγώνα.

Επίθεση στον Ρουτζιέρη!
Αλγεινή εντύπωση στον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου προκάλεσε η είσοδος του προέδρου του Ιωνικού στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο ο οποίος παρέα με κάποιους «φουσκωτούς» επιτέθηκε στον προπονητή του Διαγόρα Πέτρο Ρουτζιέρη μέσα στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν την έναρξη της επανάληψης.

Στο 10’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Κρητικός έκανε το γυριστό σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 29’ ο Γεωργίου ενώ ήταν μέσα στην περιοχή, έκανε το γύρισμα με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί χέρι του Κολλαρά την ώρα που έκανε προβολή αλλά τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.
Στο 60’ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή και διαγώνιο πολύ δυνατό σουτ του Μπουρλάκη, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 61’ ο Πατσαρούχας με ωραία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 85’ ο Παπουτσογιαννόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτση, Γεωργίου (91′ Μανωλάκης), Καρπαθάκης, Πινιώτης, Μπουρλάκης (78’ Γούλας), Μπαρμπαρούσης, Πατσαρούχας (86’ Αυγενικού)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πολίμος, Κολλαράς (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ιωάννου, Παπατζίκος, Γκοτσούλιας, Tientchev, Ματσούκας (59’ Σμυρλής), Vukmirovic, Κρητικός, Βλαχομήτρος (72’ Μάναλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments