Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τρίποντο ανάσα για Ποσειδώνα

Τρίποντο ανάσα για Ποσειδώνα

0
poseidonas endekada
Dodekanisos

Πολύ σημαντικό τρίποντο πέτυχε σήμερα ο Ποσειδώνας Κ. καθώς κέρδισε με 4-3 τον Αντίμαχο στην Κάρπαθο και έφτασε τους 14 βαθμούς στον πίνακα της βαθμολογίας. Το παιχνίδι «άνοιξε» την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν μόλις στο 8΄ με τον Φράγκο το προβάδισμα στο σκορ. Σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε της ανάπαυλας.
Στην επανάληψη ο Αντίμαχος μπήκε πιο ορεξάτα ωστόσο στο 48΄ ο Φράγκος και πάλι έκανε το 2-0, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καράλιαμης μείωσε σε 1-2, ενώ ο Χατζησουλεϊμάν στο 62΄ έφερε το ματς στα ίσια για το 2-2. Στο 78΄ ήταν η σειρά της ομάδας του Γιάννη Καραμηνά να απαντήσει κάνοντας το 3-2 με τον Σπανό Μ., στο 81΄ ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-2 με ωραίο πλασέ. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε Πης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 86΄ .
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Βασιλείου, Κούτσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ.: Γαλάνης, Νασόπουλος, Καζηλιέρης Α. , Σπανός Ι., Κούτολο, Καουκάκης , Καραλής (89’ Βέργος) ,Τσιαβέλης Ν. Φράγκος (85′ Χριστόπουλος), Σπανός Μ., Τσιπιζίδης.
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης, Καράλιαμης, Ζιώγας, Σωτίρι, Θωνιάτης, Μποϊλής, Χατζησουλεϊμάν, Συνεσίου, Μπεκιρλάρι, Πης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments