Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Τρίποντο «αγάπης» σε αδύναμους συμπολίτες μας

Τρίποντο «αγάπης» σε αδύναμους συμπολίτες μας

0
Dodekanisos

Σημαντική στήριξη σε αδύναμους συμπολίτες μας, έδωσε η κοινή πρωτοβουλία των ΕΣΑΚΕ, του Δήμου Ρόδου, της ΚΑΕ  Κολοσσού H Hoτels και του μεγάλου χορηγού stoiximan.gr  της πρώτης στην τάξη Εθνική κατηγορία Μπάσκετ στην Ελλάδα.

Την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου του 2017, πριν από την έναρξη του αγώνα της 19ης αγωνιστικής μεταξύ του Κολοσσού και του Παναθηναϊκού Superfoods,   προσφέροντας τρόφιμα  και ένα σημαντικό  ποσό σε κοινωφελή ιδρύματα του νησιού μας

Πρόκειται για την εκστρατεία αλληλεγγύης «basket Αγάπης» που έχει πραγματοποιηθεί  με   επιτυχία σε έξι μεγάλες πόλεις της χώρας μας: (Αμαλιάδα, Λαύριο, Χαλκίδα, Πάτρα, Τρίκαλα, Λευκάδα), προσφέροντας βοήθεια στις Κοινωνικές Δομές Σίτισης και Στέγασης των Δήμων αλλά και σε Ιδρύματα.

Ο μεγάλος χορηγός προσέφερε σε τρόφιμα μακράς διάρκειας  το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ και επιπρόσθετα 2000 ευρώ τα οποία θα διατεθούν, στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων Παίδων Ρόδου «Αγιος Ανδρέας» και στο σύλλογο Γονέων και φίλων παίδων που χρήζουν μεταμόσχευση μυελού των οστών «Ροδαυγή».

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου

«Ο Δήμος Ρόδου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον ΕΣΑΚΕ, στην εταιρεία stoiximan.gr και στην ομάδα μπάσκετ ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, για την πρωτοβουλία τους να στηρίξουν τις κοινωνικές και προνοιακές δομές του  Δήμου, με την συγκέντρωση τροφίμων για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Σήμερα με την όμορφη εκδήλωση του «Basket Αγάπης», αποδεικνύεται ότι οι παράγοντες του αθλητισμού αφουγκράζονται τα προβλήματα της Κοινωνίας, γιατί και οι ίδιοι (αθλητές, προπονητές, διοικήσεις), είμαστε μέλη της ίδιας Κοινωνίας».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments