Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τριπολίτης: «Ανεκμετάλλευτα τα ταλέντα»

Τριπολίτης: «Ανεκμετάλλευτα τα ταλέντα»

0
Dodekanisos

Οι φετινοί αγώνες κατάταξης(μπαράζ) για την άνοδο μιας ομάδας από την Β΄ κατηγορία στην Α΄ , κατά γενική ομολογία είχαν την σφραγίδα του έμπειρου επιθετικού του Διγενή  Ίκαρου Τριπολίτη.Με τα καθοριστικά γκολ που σημείωσε  έδωσε τις απαραίτητες νίκες και βαθμούς στην ομάδα του για να πετύχει τον στόχο της. Βέβαια ο Τριπολίτης συνέβαλε και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Κοσκινού και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος πλέον επιθετικός, ήταν από εκείνους τους ποδοσφαιριστές που χαρακτηρίζουμε ταλέντο σε πολύ μικρή ηλικία και από τα δείγματα που έδινε μέσα στα γήπεδα.

Ωστόσο η ποδοσφαιρική του εξέλιξη, όπως και πολλών άλλων παιδιών,  δεν ήταν εκείνη που σκέφτονταν τότε όλοι για εκείνο τον νεαρό, αφού διάφορες συγκυρίες που βαρύνουν και τον ίδιο σε μεγάλο βαθμό δεν τον παρακολουθήσαμε εκεί που έπρεπε να βρεθεί με τις ικανότητες που διέθετε.

Πέρασαν οι μέρες των πανηγυρισμών και συναντηθήκαμε μαζί του για μια σύντομη συζήτηση από την οποία πήραμε τις παρακάτω απαντήσεις:

ΕΡ. Ίκαρε, τα συναισθήματα που ένοιωσες και για την δική σου συμβολή, στην άνοδο του Διγενή;

ΑΠ. Σε ένα ομαδικό παιχνίδι όπως είναι το ποδόσφαιρο η επιτυχία ή η αποτυχία δεν οφείλεται σε έναν αλλά σε όλους! Όλοι βοηθήσαμε στο να φέρει η ομάδα αυτό το αποτέλεσμα! Όσο αφορά εμένα, νιώθω περήφανος μα πάνω από όλα δικαιωμένος !

ΕΡ.  Τι θα έκανες, αν είχες την σημερινή ωριμότητα, όταν όλοι μιλούσαν για το ταλέντο σου;

 ΑΠ. Αν είχα την σημερινή ωριμότητα τότε που όλες οι ευκαιρίες ήταν μπροστά μου (και δεν αναφέρομαι φυσικά σε τοπικό επίπεδο) θα είχα πάρει αυτό που μου άξιζε ποδοσφαιρικά στο 100%! Σε αυτό το σημείο όμως θέλω να τονίσω πως η σημερινή μου ωριμότητα δεν οφείλεται μόνο στην διαφορά της ηλικίας αλλά κυρίως στην γυναίκα μου που τα τελευταία χρόνια πάλεψε πολύ για να μου μάθει τι θα πει συνέπεια και ήταν δίπλα μου στήριγμα και βράχος σε όλες τις καλές και κακές στιγμές ποδοσφαιρικά. Αυτή μου λοιπόν την επιτυχία, της την αφιερώνω όπως και στον γιο μου που εύχομαι να πάρει το μυαλό της μαμάς και το ταλέντο του μπαμπά, γιατί τότε σίγουρα σε λίγα χρόνια όλοι θα μιλάνε για τον Τριπολίτη junior!

ΕΡ. Σκέφτεσαι να συνεχίσεις και την νέα χρονιά με τα χρώματα του Διγενή;

 ΑΠ. Θα είναι τιμή μου και μεγάλη μου χαρά να αγωνιστώ ξανά και του χρόνου με τα χρώματα του Διγενή στην Α΄ κατηγορία, γιατί δίπλα τους ένιωσα σαν να βρίσκομαι σε μια πραγματική οικογένεια και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον αρχηγό μου Τσαμπίκο Ζαχαρία, τον Γιώργο Πατρό, τον πρόεδρο Μιχάλη Ψύλλου, φυσικά τον προπονητή μου Σάσα Γιόνοβιτς για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο

 ΕΡ. Τι είναι εκείνο που δεν σου αρέσει στο ποδόσφαιρο του νησιού μας;

 ΑΠ. Εκείνο που με στεναχωρεί περισσότερο στο ποδόσφαιρο του νησιού μας, είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά με τεράστιο ταλέντο και μένουν ανεκμετάλλευτα! Θα χαιρόμουν αν η περίπτωση του Σάββα Τζουανάκη ήταν πιο συχνό φαινόμενο και κατάφερναν όλα τα παιδιά με αξία να φτάσουν τόσο ψηλά όσο αυτός!

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments