Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τριπλή ενίσχυση για Ιάλυσο!

Τριπλή ενίσχυση για Ιάλυσο!

0
ialisos metegrafes
Dodekanisos

Τριπλή μετεγγραφική ενίσχυση για τον Ιάλυσο. Οι «ερυθροκίτρινοι» πρόσθεσαν στο δυναμικό τους σήμερα άλλους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπαίνουν και αυτοί στο ρόστερ της ομάδας. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Για Πουφλή
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΚΛΕΩΝ ΠΟΥΦΛΗΣ. Ο Κλέων είναι γεννημένος στις 18.04.1997 έχει ύψος 1,69μ και έχει συμπληρώσει επτά χρόνια παρουσίας στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, περνώντας από όλα τα στάδια, το καλοκαίρι του 2014 εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ20. εξτρέμ με όπλο την ταχύτητα και την ικανότητα στην ντρίμπλα, εξαιρετικός στο ένας με έναν, και καλά πόδια, τόσο για δημιουργία όσο και για εκτέλεση. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».
Για Καπνόπουλο
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΠΝΟΠΟΥΛΟ.
Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 26/09/1992 , μέσος και έχει ύψος 1,72 μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καβάλα ενώ έχει παίξει και σε Παναιτωλικό, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος Απόλλωνα Καλαμαριάς και Καμπανιακό. Φέτος ξεκίνησε την προετοιμασία του με την ομάδα της Λάρισας και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ιάλυσο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».
Για Τσόφλιο
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΦΛΙΟ. Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 11/08/1995 ,επιθετικός και έχει ύψος 1,84 μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και το 2011 πήγε στην ομάδα Κ-17 του Αστέρα όπου άμεσα προωθήθηκε στην Κ-20 και οι εξαιρετικές του επιδόσεις έπεισαν τη διοίκηση της ομάδας να τον κάνει επαγγελματία. Τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός σε Παναρκαδικό και Παναργειακό. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments