Αρχική Videos Τριπλάσια αύξηση στις πωλήσεις της κατέγραψε η Moderna

Τριπλάσια αύξηση στις πωλήσεις της κατέγραψε η Moderna

0

Μετά τη Pfizer και η Moderna καταγράφει αύξηση στις πωλήσεις της κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το CNBC, η εταιρεία πούλησε εμβόλια αξίας 5,9 δισ. Δολαρίων ξεπερνώντας τις προσδοκίες για έσοδα και κέρδη.

Οι μετοχές της εταιρείας ενισχύονται πάνω από 8% στις προσυνεδριακές συναλλαγές. Η εταιρεία βιοτεχνολογίας διατήρησε σταθερό το guidance ύψους 21 δισ. δολαρίων για ολόκληρη τη χρονιά όσον αφορά τις πωλήσεις εμβολίων Covid. Το guidance πωλήσεων βασίζεται σε υπογεγραμμένες συμφωνίες με κυβερνήσεις και δεν περιλαμβάνει παραγγελίες από τις ΗΠΑ, επομένως ο τελικός αριθμός θα μπορούσε τελικά να είναι υψηλότερος.

Οι πωλήσεις εμβολίων της Moderna το πρώτο τρίμηνο υπερτριπλασιάστηκαν σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρσι, όταν ανέφερε πωλήσεις 1,7 δισ. δολαρίων λίγο μετά την πρώτη κυκλοφορία των εμβολίων. Τα κέρδη ανά μετοχή ήταν 8,58 δολάρια, έναντι προσδοκίας για $5,21. Τα έσοδα έφτασαν στα 6,07 δισ. δολάρια, έναντι πρόβλεψης για 4,62 δισ. Η Moderna ανέφερε 3,66 δισ. κέρδη για το τρίμηνο, σημειώνοντας τριπλάσια αύξηση σε σχέση με το 1,2 δισ. που ανέφερε την ίδια περίοδο πέρσι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments