Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τριήμερο σεμινάριο για τους προπονητές

Τριήμερο σεμινάριο για τους προπονητές

0
7
Dodekanisos

Τριήμερο σεμινάριο με σκοπό την ανανέωση των διπλωμάτων των προπονητών – μέλη του διοργανώνει ο Σύνδεσμος της Δωδεκανήσου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σύμφωνα με τις διατάξεις της UEFA, της ΕΠΟ και του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου όλοι οι διπλωματούχοι προπονητές έχουν την υποχρέωση να παρακολουθήσουν σεμινάριο ανα τρία έτη για την ισχύ των διπλωμάτων τους.

Με την ευκαιρία λοιπόν της παρουσίας του Διευθυντή των σχολών της ΕΠΟ κ. Αριστοτέλη Μπατάκη για την λειτουργία της σχολής UEFA B’ στην πόλης μας, το δ.σ. του Συνδέσμου μας αποφάσισε σε συνεργασία και με την Ο.Π.Π.Ε. την διοργάνωση του τριήμερου σεμιναρίου.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Διευθυντή των σχολών κ. Αριστοτέλη Μπατάκη κλαι των εκπαιδευτών, Μιχάλη Μητροτάσιου και Στράτου Βουτσακέλη διότι α) απαλλάσσει  τους προπονητές από την υποχρέωση μετακίνησης σε άλλη πόλη για παρακολούθηση ανάλογου σεμιναρίου με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικά και β) γιατί αποδέχτηκε το αίτημα μας, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες υπήρξαν για την πραγματοποίηση του.

Για το λόγο αυτό ο Πανδωδεκανησιακός Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου, καλεί όλους τους διπλωματούχους προπονητές μέλη ή και μη του Συνδέσμου μας με την ευκαιρία αυτή να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 14/12 έως και την Κυριακή 16/12.

Έναρξη σεμιναρίου, Παρασκευή και ώρα 3:30μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Πλάζα».

Σάββατο από τις 8:00π.μ. έως τις 1:00μ.μ., πρακτική στο γήπεδο ( Α.Κ. Κορακόνερο), από τις 4:00μ.μ. έως τις 8:00μ.μ., θεωρία ( Πλάζα).

Κυριακή από τις 8:00π.μ. έως τις 1:00μ.μ., θεωρία ( Πλάζα) και τέλος σεμοναρίου με τις απονομές των νέων διπλωμάτων στους προπονητές που συμμετείχαν στην σχολή εξομοίωσης που είχε γίνει στην πόλη μας το 2010.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25€»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments