Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Τριχιάς: “Παίζουμε βάση συγκεκριμένου πλάνου”

Τριχιάς: “Παίζουμε βάση συγκεκριμένου πλάνου”

0
Dodekanisos

Την άποψη πως τα αποτελέσματα δεν παίζουν κανένα ρόλο και πως άλλα είναι τα οφέλη από τη συμμετοχή της Μικτής ομάδας της Κ16 στο πρωτάθλημα προεπιλογής των Εθνικών ομάδων, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο Ενωσιακός προπονητής Γιώργος Τριχιάς. Ο ίδιος αναφερόμενος στην προσπάθεια της Μικτής μας στο πρόσφατο παιχνίδι με το αντίστοιχο συγκρότημα της Αργολίδας επεσήμανε πως “κάναμε καλή εμφάνιση και αφού αποβάλλαμε το άγχος φθάσαμε στην κατάκτηση της νίκης και έτσι συνεχίζουμε” και πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για τα αποτελέσματα και αυτό προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά. Αυτό που μας ενδιαφέρει και δουλεύουμε πολύ είναι να αφομοιώσουν τα παιδιά το συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο σύμφωνα και με τα όσα θέλουν τα Εθνικά συγκροτήματα της χώρας μας. Δεν παίζουμε όπως θέλουμε. Παίζουμε με βάση ένα συγκεκριμένο μοτίβο το οποίο πρέπει να είναι το ίδιο για όλες τις Μικτές σε όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι και το μεγάλο πλάνο της Ομοσπονδίας και το οποίο καθιερώθηκε από την εποχή του Φερνάντο Σάντος. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν να αγωνίζονται με ένα συγκεκριμένο πλάνο προκειμένου να είναι έτοιμα για τα Εθνικά συγκροτήματα. Εξάλλου τα πρωταθλήματα αυτά γίνονται για τις Εθνικές ομάδες και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε”

Όσο για το αν και οι άλλες Μικτές ακολουθούν τις προσταγές που θέλει η ΕΠΟ, είπε τα εξής:
“Εγώ μπορώ να πω μόνο για εμένα και τη δική μας φιλοσοφία. Όποια Μικτή δεν εφαρμόζει το ίδιο, απλώς δυσκολεύει το έργο των εκάστοτε Ομοσπονδιακών προπονητών που έρχονται για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια”.

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Ελευθεριάδης σημείωσε στο μπλοκάκι του και ονόματα παιδιών της δικής μας Μικτής, απάντησε:
“Σημαίνει ότι είδε κάποια ενδιαφέρονται στοιχεία. Από εκεί και πέρα θα δει τα παιδιά ξανά όπως και άλλων Ενώσεων και στο τέλος θα βγάλει το τελικό πόρισμα για το ποια θα κληθούν στα Εθνικά συγκροτήματα. Δεν σημαίνει ότι επειδή σημείωσε μερικά ονόματα τώρα, όλα αυτά τα παιδιά σώνει και καλά θα κληθούν. Αυτό θα φανεί αργότερα”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments