Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τριάρα του Ιάλυσου στον Παναιγιάλειο!

Τριάρα του Ιάλυσου στον Παναιγιάλειο!

0
Dodekanisos

Με 3-0 κέρδισαν οι ερυθροκίτρινοι την ομάδα του Αίγιου και πάνε με την ψυχολογία στα ύψη να αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα την επόμενη αγωνιστική σ’ ένα ματς κορυφής.

Αρκετά καλές παρουσιάστηκαν στο πρώτο 45λεπτο και οι δύο ομάδες, με τον Ιάλυσο όμως να σκοράρει στο 26′ με τον Παναγιωτόπουλο να κάνει το 1-0 μετά από γύρισμα του Πετράκου. Οι Τριαντενοί πίεσαν για κάποιο ακόμη τέρμα στο πρώτο μέρος, όμως αυτό δεν ήρθε.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53′ βρήκε τον Ιάλυσο να πανηγυρίζει , αφού ο Περογραμβράκης με πλασέ κάνει το 2-0.Το τρίτο τέρμα φαινόταν πως δεν θα αργήσει και έτσι στο 82′ ο Παπαδόπουλος μετά από πάσα του Δελαπόρτα και ωραία κίνηση του δεύτερου έγραψε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή το 3-0.

Οι συνθέσεις:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Κόλα(78′ Χειμωνέτος), Σταυλάς, Μακρυδημήτρης,Παναγιωτόπουλος, Πετράκος, Περογαμβράκης(87′ Μπάρδο), Μπάρδης(68′ Γεωργίου), Δωματάς(59′ Παπαδόπουλος), Δελαπόρτας, Βελλίνης
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μούζος, Γραμματίκας(38′
Σκούτας ), Μπακατσέλος(59′ Αντωνιάδης), Ξένος, Χριστοδουλόπουλος, Κωτσόκολος, Τζανουλίνος, Πανάρετος, Κουτρόπουλος(84′ Κόλα Α.), Σπυρόπουλος(84′ Αϊντάνι), Παπασπηλιόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments