Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τρία στα τρία ο ΑΟ Πυλίου

Τρία στα τρία ο ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟ Πυλίου επικράτησε με 3 – 0 του Κλεάνθη Παραδεισίου και έτσι έκανε το 3 στα 3 στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι και στο πρώτο ημίχρονο είχαν την υπεροχή, ωστόσο τους έλειψε η φαντασία και οι σωστές επινοήσεις με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη, ανέβασαν κατά πολύ την απόδοση τους, έβαλαν τη μπάλα κάτω και έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών άνετα και χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Στο 54’ ο Μπεκιρλάρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0 και στο 69’ ο Χατζηβασίλης από κοντά πέτυχε το 2 – 0. Το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε ο Βλαντιμίροφ στο 71’με ωραίο πλασέ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κακουλίδης (Πατσιαούρας, Φραγκιαδάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ο ΠΥΛΙΟΥ: Μιχαλάκης, Συντιχάκης, Κεφαλιανός Μ., Νικήτας, Χατζηβασίλης, Γεωργιάδης, Μπεκιρλάρι (72’ Κεφαλιανός Γ.), Μαργαρίτης (74’ Συνεσίου), Στεφανίδης (81’ Λαμάι), Βλαντιμίροφ, Δρόσος (68’ Μποϊλής)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Τσιγκρήλας, Σαΐτης Α., Πιτσουρδάκης, Γρηγοριάδης, Ποζατζίδης, Σαΐτης Χ., Παπαδόπουλος (63’ Κουτσουμπάρης), Θάνος, Καψαλάκης (65’ Αφεντούλης), Πότσου

φωτογραφία giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments