Αρχική Αθλητικά νέα Τρία στα τρία η Καλλιθέα

Τρία στα τρία η Καλλιθέα

0
Dodekanisos

Την τρίτη κατά σειρά νίκη της πέτυχε σήμερα η ομάδα της Καλλιθέας που κέρδισε με 66-53 τον Παπάδο Γέρας και έκανε αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Οι παίκτες του Χρήστου Μπίλια έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και έστειλαν το μήνυμα στον αντίπαλο τους ότι δεν θα έχουν καμία τύχη στο παρκέ.

Και όντως έτσι έγινε, αφού σε καμιά περίπτωση η ομάδα της Μυτιλήνης δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι για να διεκδικήσει την νίκη η να σκεφτεί την νίκη.

Όταν στο τέλος του παιχνιδιού, είχαν όλα κριθεί, η ομάδα μας χαλάρωσε ο αντίπαλος βρήκε απλά την ευκαιρία να μειώσει το σκορ και τίποτα περισσότερο.

Αύριο η Καλλιθέα θα αναμετρηθεί με τον Β.Α.Ο.Λ. Χίου και ευχόμαστε πάλι να πάρει την νίκη από τους Χιώτες και το εισιτήριο ανόδου στην Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 16-23, 30-44 (ημ.), 39-58, 53-66

Διαιτητές: Σπυρόπουλος- Τζίμης

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Καλογερόπουλος): Σταμούλης 8(2), Τσαπώνης, Ταμβακέλης, Μπουρούς 7, Μαντζουράνης 7, Λινάρδος 1, Ζεστός Ι. 19(1), Ζεστός Γ. 10, Τσολάκης 1.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μπίλιας): Δεληγιάννης 11(3), Βασιλειάδης, Κούρος Π., Γυφτάκης 5(1), Μπιλλιάς 5, Συμιακός 7, Μήτσης 16(2), Σκορδάλης 22(4), Κούρος Ι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments