Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Τρένο οι Μικτές!

Τρένο οι Μικτές!

0
neoi xios2
Dodekanisos

Νίκες και επί της ΕΠΣ Κυκλάδων σημείωσαν σήμερα στη Χίο οι Μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου οι οποίες συμμετέχουν στον β’ γύρο των αγώνων της 1ης φάσης του πρωταθλήματος των Ενώσεων της χώρας μας. Οι Παίδες κέρδισαν εύκολα με 3 – 0 ενώ και οι Νέοι δεν δυσκολεύτηκαν για να επικρατήσουν με 2 – 0.
Οι Παίδες
Στο 16’ ο Σβύνος μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και με ένα πλασέ πέτυχε το 1 – 0 και στο 52’ ο Καλλιώρας από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0. Στο 70’ ο Σβύνος και πάλι, απέφυγε δυο αντιπάλους και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Λιβισιανός, Κανάρης, Μανωλάκης, Καλλιώρας, Δασκαλάκης, Βισδίκης, Γανωτάκης, Αναστασιάδης, Τριμμάτης (67’ Λυκομέτη), Σαλτσίδης (57’ Ηλίας), Σβύνος (75’ Κουτσουμπάρης)
ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Ψαράς, Παράβαλος, Ασλάνης, Καραδέλας, Γκουνέλας, Φώσκολος, Νάζος Αντώνιος (52’ Τζορντανίδης), Νάζος Νικολάος, Λεγάκης (53’ Λυκούρης), Περιστεράκης (62’ Μπαίλας), Καραδήμας

Οι Νέοι
Στο 43’ ο Γιώργου κέρδισε πέναλτι. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Καραγιώργης αλλά ο Πρίντεζης απόκρουσε. Η μπάλα έφθασε όμως στον Καραγιώργη που με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1 – 0). Στο 68’ ο Βολονάκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Σαμολαδάς, Παγκράτης, Σακελλάρης, Φάρα (90’ Αρνίταλης), Πολυμένωφ, Δημητριάδης, Βολονάκης, Καραγιώργης, Πεταυράκης (84’ Μεμοντσέλα), Κουγιός (71’ Γιάννου), Γιώργτου
ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Πρίντεζης, Ρηγούτσος, Φουάσης, Βασιλάκης, Νίκας, Χρόνης, Πραματιάς, Σταφύλας, Λοίζος, Ξυγκάκης, Γκούφας (65’ Κρουσταλλάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments