Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τρένο ο Αστέρας Μασσάρων

Τρένο ο Αστέρας Μασσάρων

0
asteras_masaron
Dodekanisos

Ούτε στην Κατταβιά «στραβοπάτησε» ο Αστέρας Μασσάρων, αφού με το 2-1 που σημείωσε επί της τοπικής ΑΕ Κατταβιάς, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο για 8ο  συνεχές παιχνίδι.
Μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο Μίρτσεφ που με τα δύο τέρματα που πέτυχε έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Οι παίκτες του Μιχάλη Κυπριώτη ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχαν αποκτήσει από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Μόλις στο 18΄ ο Μίρτσεφ με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης ενώ στο 35΄ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το 2-0 υπέρ του Αστέρα έμελε να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι της Κατταβιάς μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο επιχειρώντας να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ασημακόπουλος με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Λάτσο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κατταβιά: Μάλτας, Νασιόπουλος, Κυπριώτης, Ιντρίσα (60΄ Μπουμπουλάκης), Μκριάς, Φουντής, Κουμπιάδης, Ανανιάδης (75΄ Πατσαλάκης), Στεφανάκης, Παπανικολάου, Τσιλικάς
Αστέρας Μ: Νεσγός, Σκούμπρος, Χατζηκώστας, Κούτρης (65΄ Γαλανός, 80΄λ.τ Ζολτάν), Τραχανάς, Μοσχής, Μουδάτσος, Ντούλε, Σκυλλαράκης, Νικήτας (46΄ Ξύπας), Μίρτσεφ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments