Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τρένο η Ρόδος!

Τρένο η Ρόδος!

0
Dodekanisos

Παίζοντας με μεγάλη προσοχή και χωρίς να υποτιμήσει τον αντίπαλο της, η Ρόδος πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη, κερδίζοντας την τοπική ΑΕΚ με 4 – 1. Οι “πράσινοι” του Νίκου Κουρμπανά πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη τους νίκη και συνεχίζουν έτσι την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στην επόμενη κατηγορία που είναι και ο πολύ μεγάλος στόχος. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν μεγάλη και αυτό φάνηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Η Ρόδος άνοιξε το σκορ στο 17′ με σουτ του Γιόνδη ύστερα από πάσα του Μπίσα. Στο 21′ ο Μπίσα έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι ενώ στο 33′ ο Μπουντόπουλος με ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ έκανε το 0 – 2. Στο 45′ ο Μπίσα με νέο σουτ έστειλε και πάλι τη μπάλα στο δοκάρι (!) και στο 64′ ο Χατζησάββας από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3. Ο Αρδάμης στο 75′ μείωσε σε 1 – 3 και στο 87΄ ο Ραχήμ μετά από μπαλιά του Μπίσα διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος, Κατής (66’ Μπούσγας), Καψής, Καϊάφας, Κακιώνης, Κατσικαδάς (31’ Τσαλγιτζόπουλος Α.), Αρδαμης, Ανδριανός, Τσαλγιτζόπουλος Γ.
ΡΟΔΟΣ: Τζίμας, Κανταρτζής, Σούλης (30’ λ.τ. Κλιγγόπουλος), Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Μισέλ, Μπίσα, Γιόνδης (54’ Βουργουντζής), Μπουντόπουλος, Δελαπόρτας (67’ Σταυλάς), Χατζησάββας (82’ Ραχήμ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments