Αρχική Videos “Τρελά”‘ κέρδη εξακολουθεί να καταγράφει η Pfizer

“Τρελά”‘ κέρδη εξακολουθεί να καταγράφει η Pfizer

0

Νέα αύξηση στις πωλήσεις της παρουσιάζει η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer σύμφωνα με την τελευταία δημοσίευση της τριμηνιαίας έκθεσης κερδών της. Το πρόσφατο οικονομικό τρίμηνο, η Pfizer ανέφερε καθαρά έσοδα 7,864 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σχεδόν 3 δισεκατομμύρια δολάρια υψηλότερα από τα καθαρά έσοδα για το προηγούμενο τρίμηνο (4,877 δισεκατομμύρια δολάρια).

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση έπαιξε και το χάπι Paxlovid, τα έσοδα του οποίου αυξήθηκαν σε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Το Paxlovid έλαβε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ τον περασμένο Δεκέμβριο και έγινε ένα από τα φάρμακα με τις ταχύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως τα ποσοστά εμβολιασμού έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς οι εντολές που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση χαλαρώνουν ή εγκαταλείπονται εντελώς.

Την περασμένη εβδομάδα, η Δανία έγινε η πρώτη χώρα που διέκοψε οριστικά το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του ιού λέγοντας ότι η χώρα έχει πλέον τον ιό υπό έλεγχο, αν και άφησε ανοιχτή την πόρτα για την επαναφορά του προγράμματος εμβολίων σε εποχική βάση.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments