Τρεις ημέρες γεμάτες τένις!

0
tenis afisa

Ποια μπορεί να είναι η διοργάνωση που τέλος Σεπτεμβρίου σωτηρίου ετους 2016 εν μέσω κρίσης έχει πάνω απο 240 συμμετοχές;
Με υποστηρικτές μερικές απο τις καλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα Δωδεκάνησα όπως οι ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΝ – ΑΣΠΡΑΚΗΣ, ΔΡΑΚΟΥ ΑΕ, ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΑΠΠΟΥ, HIGHLIGHT ΣΠΑΝΟΥ-ΒΛΑΧΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ seaways , BLUESTAR.
Παιδιά απο 5 έως 16 ετών μαζεύονται για δεύτερη χρονιά στα γήπεδα του ΡΟΑ σε Ελλη και Καρακόνερο για να διαγωνισθούν.
Σε ένα κόσμο που κυριαρχεί η μαζικότητα, ο μιμητισμός, ο φανατισμός και η βία υπάρχουν κάποιες διοργανώσεις που ξαφνιάζουν ευχάριστα.
Απο την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και έως την Κυριακή το μεσημέρι τα γήπεδα του ΡΟΑ παίρνουν φωτιά .
Με συμμετοχές απο τους μεγαλύτερους συλλόγους του νησιού οπως οι Ο.Α Πεταλούδων, ΟΑ Αγίου Σουλά, Ροδιακή Ακαδημία Αντισφαίρισης ,τις ακαδημίες του Νίκου Μάγου , του Μπότση Μιχάλη αλλα και τους μεγάλους ομίλους της ΚΩ και της Καλύμνου ο Ροδιακός Όμιλος ευελπιστεί να στείλει το μήνυμα σε όλους πως η καρδιά του τένις αυτό το Σαββατοκύριακο είναι στη Ρόδο .
Σημαντική η στήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διοργάνωση καθώς η οικογενεια του τέννις έχει δείξει πως και σημαντικές διοργανώσεις ξέρει να κάνει αλλα και στηριζει την επέκταση της τουριστικής περιόδου, πορεία που σηματοδότησε η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εδώ και καιρό.
Μια βόλτα απο τα γήπεδα στο Ελλη και στο Καρακόνερο θα ήταν ισως ένα πρώτο ερέθισμα για το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει ένας γονιός στο παιδί του “την ενασχόληση με ένα τόσο ωραίο άθλημα “.