Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Τρέχουν” οι μετεγγραφικές υποθέσεις στον Διαγόρα

“Τρέχουν” οι μετεγγραφικές υποθέσεις στον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού σκοπεύουν οι άνθρωποι του Διαγόρα, οι οποίοι σύμφωνα και με τις υποδείξεις του Νίκου Παντέλη προσπαθούν να αποκτήσουν τους παίκτες που θέλουν.

Στις προπονήσεις του Διαγόρα συμμετέχουν εδώ και λίγες ημέρες οι Γιάννης Καρπαθάκης, Νίκος Μπαμπανιώτης και Στάθης Προβατίδης, οι οποίοι θα ανακοινωθούν από τον σύλλογο μέσα στις επόμενες μέρες. Πέρα από αυτούς τους παίκτες, ο Διαγόρας κινείται στην μετεγγραφική αγορά για την απόκτηση 3-4 παικτών, οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, αλλά και θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την δυναμική της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο “γηραιός” αναζητά έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, όπως και παίκτες για την μεσοεπιθετική του γραμμή. Πιο συγκεκριμένα οι “κυανέρθροι” βρίσκονται σε επαφές με παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στην θέση του επιτελικού μέσου, όπως και με παίκτες οι οποίοι θα αγωνίζονται στα “φτερά” και θα έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Βασικός στόχος των ανθρώπων του Διαγόρα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να έχουν εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής.

Ανοικτό παραμένει επίσης και το θέμα του Τσαμπίκου Πεταυράκη για τον οποίο δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις το τελευταίο διάστημα.

Μπήκε ο Τσαγκάρης

Στα αγωνιστικά στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση και την νίκη επί του Ιάλυσου. Οι παίκτες του “γηραιού” προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο με τον Νίκο Παντέλη να δίνει έμφαση στην τακτική. Στο πρόγραμμα των προπονήσεων επέστρεψε και ο Παναγιώτης Τσαγκάρης, ο οποίος είχε μέινει εκτός από την χθεσινή προπόνηση. Αύριο οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θα ξεκουραστούν, καθώς την Πέμπτη θα έχουν διπλή προπόνηση. Αρχικά το πρωί της Πέμπτης θα δουλέψουν στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο.

Χαμόγελα για την κλήρωση

Ικανοποιημένοι από την χθεσινή κλήρωση της Γ’ Εθνικής έμειναν άπαντες στον Διαγόρα. Η κληρωτίδα έδωσε στον Νίκο Παντέλη την ευκαιρία να δουλέψει μια εβδομάδα επιπλέον και να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τους παίκτες του. Οι “κυανέρυθροι” θα ξεκινήσουν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την 2η αγωνιστική, όπου και θα υποδεχτούν την Προοδευτική στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments