Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τράκαρε» στα δοκάρια η Τήλος

«Τράκαρε» στα δοκάρια η Τήλος

0
tilos agios isidoros
Dodekanisos

Τα δοκάρια και τα ρολά που κατέβασε ο Αναστασάς δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Τήλου να πάρει την νίκη από τον Άγιο Ισίδωρο και το παιχνίδι που έγινε σήμερα τελείωσε 0-0.
Οι γηπεδούχοι από την αρχή ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και όταν ακόμα ο «Άγιος» έμεινε με εννέα παίκτες από το 64΄, δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο και να περιοριστούν στον βαθμό της ισοπαλίας. Η κατοχή και η καλή κυκλοφορία από την Τήλο , έφερε σε θέση βολής τον Μόσχου στο 32΄αλλά το δυνατό σουτ που έκανε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ηρακλή Σακελλάρη να σημαδεύει στο 52΄ το κάθετο δοκάρι με κεφαλιά. Η συνέχεια ήταν αρνητική για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 59΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντωνόπουλος και στο 64΄με τον ίδιο τρόπο ο Σάββενας Μ. Η Τήλος βρήκε πιο πολλά κενά στην περιοχή του «Αγίου» και στο 67΄ο Μόσχου σημάδεψε με σουτ το κάθετο δοκάρι. Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε αλλά το γκολ δεν ερχόταν, ενώ αντίθετα στο 86΄ Κώστας Σακελλάρης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το παιχνίδι τελείωσε με την απογοήτευση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών της Τήλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφυγαν ναι μεν ικανοποιημένοι για τον βαθμό αλλά στενοχωρημένοι για τις δύο αποβολές παικτών τους.
Διαιτησία Σπάρταλης – Τσέτσος -Μαυρουδής
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κώστας, Οίκουτας, Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Ηρακλής, Μόσχου, Αγκόλι, Οικονόμου(81΄Σακελλάρης Κυρ.).
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς Π., Αντωνόπουλος, Ταμπουράς, Σάββενας Μ., Βονάκης, Μόσχου(78΄Σάββενας Κ.), Γεωργαλλής Α., Μάνι(Γεωργαλλής ), Διακοπαρασκευάς(90΄Αναστασάς Δ.), Καλαεντζής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments