Αρχική Videos “Τους τυφλώνει το μίσος για τον Πούτιν και κάνουν ανόητα πράγματα!”

“Τους τυφλώνει το μίσος για τον Πούτιν και κάνουν ανόητα πράγματα!”

0

Κατέκρινε για μια ακόμα φορά την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ο θρυλικός ερευνητής και δημοσιογράφος Seymour Hersh, αυτή τη φορά μιλώντας στην Κινέζικη κρατική τηλεόραση. Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «οι Αμερικανοί έχουν  κατακλυστεί τόσο από το μίσος για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν που σκοντάφτουν σε κακές αποφάσεις και κάνουν ανόητα πράγματα». 

Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ Χερς που ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν διέταξε τη δολιοφθορά στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream, είπε ότι «πρόκειται για μία από τις «χαζότερες» αποφάσεις της Ουάσιγκτον εδώ και χρόνια».

Ο Λευκός Οίκος απέρριψε την έκθεση-βόμβα του Hersh για την έκρηξη του Nord Stream ως «πλήρη μυθοπλασία». Οι New York Times , όπου ο Χερς έκανε βραβευμένη δουλειά για το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ και άλλες ιστορίες ως ρεπόρτερ τη δεκαετία του 1970, ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι μια « ομάδα υπέρ της Ουκρανίας» βρισκόταν πίσω από την επίθεση στο Nord Stream.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος υποστήριξε ότι το να είναι «ανταγωνιστικό» με την Κίνα και τη Ρωσία είναι αντιπαραγωγικό για την Ουάσιγκτον. «Το κάνουν προσωπικό. Δεν το κάνουν επαγγελματικό». Πρόσθεσε ότι η εξωτερική πολιτική του Μπάιντεν έχει αποξενώσει τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο από τότε που ξεκίνησε η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία πέρυσι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments