Αρχική Αθλητικά νέα “Τουρνουά αγάπης” την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

“Τουρνουά αγάπης” την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

0
Dodekanisos

Με την ηλικιακή ομάδα της Κ10 συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το -φιλανθρωπικού χαρακτήρα- τουρνουά ποδοσφαίρου που συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο ο “Σύνδεσμος Αγάπης” και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Στόχος όλων των εμπλεκομένων είναι η συγκέντρωση τροφίμων που θα διανεμηθούν από τον Σύνδεσμο Αγάπης, σε προεπιλεγμένες οικογένειες συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.
Ευελπιστούμε ξανά στην ανταπόκριση των Ακαδημιών, των προπονητών και κυρίως στην ευαισθησία και την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν οι γονείς και οι μικροί ποδοσφαιριστές.
Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο γήπεδο Κοσκινού το πρωί της Κυριακής ενώ το πρόγραμμα ανακοινώθηκε ήδη στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΔ. Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο την ώρα των αγώνων και προτείνονται τα εξής συσκευασμένα προϊόντα: Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Αλεύρι, Μακαρόνια (σπαγγέτι ή κριθαράκι), Γάλα εβαπορέ, Ρύζι, Ρεβίθια, Φασόλια, Φακές.
Επίσης όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην συγκέντρωση τροφίμων μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Συνδέσμου Αγάπης στο τηλέφωνο 6945996677.
(Η φωτογραφία είναι από το τουρνουά της Κ8 στην Ιαλυσό)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments