Αρχική Επικαιρότητα Εξαγγελίες για τα εμβόλια: Δεκαεννιά κυβερνήτες ξεσπούν κατά του Biden!

Εξαγγελίες για τα εμβόλια: Δεκαεννιά κυβερνήτες ξεσπούν κατά του Biden!

0
Dodekanisos

Δεκαεννιά κυβερνήτες τάχθηκαν κατά των δηλώσεων του Joe Biden περί των εμβολιασμών. Ο ίδιος ζητάει από τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες να έχουν εμβολιασμένους υπαλλήλους (ή να κάνουν εβδομαδιαία τεστ). Επίσης έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους τους Ομοσπονδιακούς υπαλλήλους. Οι κυβερνήτες “ανέβασαν” αμέσως δηλώσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τις σοβαρές αντιρρήσεις τους στα όσα υποστήριξε ο Biden.

Το theepochtimes.com έχει συγκεντρώσει όλες τις αντιδράσεις τους τις οποίες μπορείτε να δείτε πιο κάτω:

Ο κυβερνήτης της Αλαμπάμα Κέι Άιβι (εν μέρει): «Υποστηρίζω την επιστήμη και ενθαρρύνω τους ανθρώπους που κάνουν το εμβόλιο. Ωστόσο, είμαι απολύτως ενάντια σε μια κυβερνητική εντολή, γι ‘αυτό υπέγραψα την απαγόρευση του διαβατηρίου εμβολίου με νόμο. Αυτός δεν είναι ο ρόλος της κυβέρνησης».

Ο κυβερνήτης της Αλάσκας Mike Dunleavy: «Αυτό είναι γελοίο και δεν μπορεί να εφαρμοστεί».

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis (σε συνέντευξη Τύπου): «Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να χάσουν τη δουλειά τους για αυτό το ζήτημα και θα το παλέψουμε. Δεν νομίζω ότι έχουν τη νομική εξουσία να το κάνουν. Προφανώς θα θέλαμε να υποστηρίξουμε την προστασία των ανθρώπων που προσπαθούν απλώς να κερδίσουν τα προς το ζην».

Κυβερνήτης του Αϊντάχο Μπραντ Λιτλ: «Οι σημερινές ενέργειες του προέδρου Μπάιντεν ισοδυναμούν με υπερέκταση της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση θα πρέπει να απέχει όσο το δυνατόν περισσότερο από αποφάσεις που αφορούν εργοδότες και εργαζόμενους. Έχω υποστηρίξει και υποστηρίξω λιγότερους κυβερνητικούς κανονισμούς και εντολές για τις επιχειρήσεις».

Ο κυβερνήτης της Αϊόβα Κιμ Ρέινολντς: «Ο Πρόεδρος Μπάιντεν κάνει επικίνδυνα και πρωτοφανή βήματα για να εισάγει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ακόμη περισσότερο στη ζωή μας. Απορρίπτοντας παράλληλα την ικανότητα των των Αμερικανών να λαμβάνουν αποφάσεις υγειονομικής περίθαλψης για τον εαυτό τους. Το σχέδιο του Μπάιντεν θα επιδεινώσει μόνο την έλλειψη εργατικού δυναμικού και θα περιορίσει περαιτέρω την οικονομική μας ανάκαμψη»

Ο κυβερνήτης του Μιζούρι Μάικ Πάρσον:

«Ο εμβολιασμός μας προστατεύει από σοβαρές ασθένειες. Αλλά η απόφαση να εμβολιαστούμε είναι μια ιδιωτική απόφαση υγειονομικής περίθαλψης. Που πρέπει να παραμείνει ως τέτοια. Η κυβέρνησή μου θα αντεπιτίθεται πάντοτε ενάντια στις αρπαγές της ομοσπονδιακής εξουσίας και την υπερβολή της κυβέρνησης που απειλεί να περιορίσει τις ελευθερίες μας ».

Κυβερνήτης του Μισισιπή Τάιτ Ριβς: «Ο Πρόεδρος δεν έχει καμία εξουσία να απαιτεί από τους Αμερικανούς να κάνουν ενέσεις λόγω της απασχόλησής τους σε ιδιωτική επιχείρηση. Το ίδιο το εμβόλιο είναι σωτήρια, αλλά αυτή η αντισυνταγματική κίνηση είναι τρομακτική. Αυτή είναι ακόμα η Αμερική και εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην ελευθερία από τους τυράννους ».

Ο κυβερνήτης της Μοντάνα Γκρεγκ Τζιανφόρ: «Η εντολή εμβολιασμού του προέδρου Μπάιντεν είναι παράνομη και μη αμερικανική. Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις ελευθερίες και τις ελευθερίες ενάντια σε αυτή την ολική ομοσπονδιακή υπέρβαση ».

Ο κυβερνήτης της Νεμπράσκα Πιτ Ρίκετς: «Η ανακοίνωση του προέδρου Μπάιντεν αποτελεί παραβίαση της προσωπικής ελευθερίας και κατάχρηση της εξουσίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Αυτό το σχέδιο δεν αφορά τη δημόσια υγεία – αυτό αφορά τον έλεγχο της κυβέρνησης και την αφαίρεση των προσωπικών ελευθεριών».

Κυβερνήτης της Βόρειας Ντακότα Νταγκ Μπουργκούμ: «Το άστοχο σχέδιο του προέδρου Μπάιντεν οδηγεί τη χώρα μας σε έναν επικίνδυνο δρόμο μακριά από τα δικαιώματα των κρατών και την ελευθερία των ιδιωτικών επιχειρήσεων να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις για τους εμβολιασμούς. Είμαστε αντίθετοι σε αυτήν την κραυγαλέα ομοσπονδιακή υπέρβαση ».

Ο κυβερνήτης της Οκλαχόμα Κέβιν Στιτ: «Δεν είναι ο ρόλος της κυβέρνησης να υπαγορεύει στις ιδιωτικές επιχειρήσεις τι να κάνουν. Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος Μπάιντεν καταδεικνύει την πλήρη αδιαφορία του για τις ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των κρατών. Όσο είμαι κυβερνήτης, δεν θα υπάρχουν κυβερνητικές εντολές εμβολίου στην Οκλαχόμα. Η διοίκησή μου θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αξίες της Οκλαχόμα και να αντισταθεί στην ομοσπονδιακή υπέρβαση της κυβέρνησης Μπάιντεν ».

Ο κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας Henry McMaster: «Το αμερικανικό όνειρο έχει μετατραπεί σε εφιάλτη υπό τον Πρόεδρο Μπάιντεν και τους ριζοσπαστικούς Δημοκρατικούς. Έχουν κηρύξει τον πόλεμο κατά του καπιταλισμού, χτύπησαν τη μύτη τους στο Σύνταγμα και ενίσχυσαν τους εχθρούς μας στο εξωτερικό. Να είστε σίγουροι, θα τους πολεμήσουμε μέχρι τις πύλες της κόλασης για να προστατέψουμε την ελευθερία και τα μέσα διαβίωσης κάθε Νότιας Καρολίνας».

Ο κυβερνήτης του Tennessee Bill Lee: ” Αυτό δεν αφορά την ελευθερία “είναι μια φράση που δεν πρέπει ποτέ να βγει από το στόμα ενός προέδρου των ΗΠΑ. Για έναν αγώνα που απαιτεί συνεργασία, πολλά κυνικά και διχαστικά διατάγματα βγήκαν από τον Λευκό Οίκο σήμερα αντιπαραθέτοντας τους εμβολιασμένους ενάντια στους μη εμβολιασμένους, τις επιχειρήσεις εναντίον των εργαζομένων και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ενάντια στα κράτη».

Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ: «Η εντολή του Μπάιντεν για το εμβόλιο αποτελεί επίθεση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Εξέδωσα ένα Εκτελεστικό Διάταγμα που προστατεύει το δικαίωμα των Τεξάνων να επιλέξουν αν θα πάρουν το εμβόλιο και το πρόσθεσα στην ημερήσια διάταξη της ειδικής συνεδρίας. Το Τέξας εργάζεται ήδη για να σταματήσει αυτή την αρπαγή ενέργειας ».

Ο κυβερνήτης του Wyoming Mark Gordon: «Ζήτησα από τον Γενικό Εισαγγελέα να είναι έτοιμος να προβεί σε όλες τις ενέργειες για να αντιταχθεί στην αντισυνταγματική υπέρβαση της εκτελεστικής εξουσίας αυτής της κυβέρνησης. Δεν έχει θέση στην Αμερική. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments