Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Toυ έδωσε να του φυλάει τα λεφτά και δεν τα ξαναείδε ποτέ

Toυ έδωσε να του φυλάει τα λεφτά και δεν τα ξαναείδε ποτέ

0
Dodekanisos

Κάτοικος Ψίνθου, έχοντας φιλικές σχέσεις με Ροδίτη επιχειρηματία, στον οποίον μάλιστα δούλευε κι η κόρη του, θεώρησε σωστό κι ασφαλές για να μην χάσει τα λεφτά του σε περίπτωση κουρέματος, να τα εμπιστευθεί στο χρηματοκιβώτιο του φίλου του, μετά μάλιστα κι από παρότρυνση του επιχειρηματία.

Όλα αυτά ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2012 εν μέσω έντονων φημών για κούρεμα καταθέσεων κι ο επιχειρηματίας θέλοντας να ”ανακουφίσει” τον φίλο του ώστε να μην αγωνιά, προσφέρθηκε να του φυλάξει τις οικονομίες του στο δικό του χρηματοκιβώτιο.

Από τότε, αγνοούνται περίπου 70.000 ευρώ όσα ήταν κι οι κόποι μιας ζωής για τον κάτοικο Ψίνθου, διότι ουδέποτε τα ξαναπήρε στα χέρια του παρά τις παρακλήσεις προς τον φίλο του, ο οποίος έβρισκε χίλιες δυο προφάσεις προκειμένου να μην του τα επιστρέψει.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να διακοπούν οι σχέσεις μεταξύ τους και να καταλήξουν στο δικαστήριο μετά από μήνυση του ανθρώπου που έχασε τα λεφτά του για υπεξαίρεση και απάτη, εναντίον του Ροδίτη επιχειρηματία.

Προσωπικά, δικηγόρος δεν είμαι αλλά πολύ φοβάμαι πως πάνε τα λεφτά, γιατί ποιος θα βρεθεί να μαρτυρήσει περί του αληθούς του ισχυρισμού του καταγγέλοντος.

Συμπέρασμα, οι καλοί φίλοι στην ανάγκη φαίνονται αλλά το χρήμα έχει δυστυχώς κακό πρόσωπο…

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments