Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τους προσέχει σαν τα “μάτια” της

Τους προσέχει σαν τα “μάτια” της

0
DSCN5366
Dodekanisos
Σε μια ξεχωριστή βραδιά εξελίχθηκε το δείπνο που παρέθεσε χθες η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου στο σώμα των παρατηρητών της , στο εστιατόριο “Μιμάκος”. Ήταν η πρώτη συνάντηση πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και οι παρατηρητές αγώνων είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μέλη της Ένωσης και να επισημάνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους αγωνιστικούς χώρους. Από την μεριά της η Ε.Π.Σ.Δ. άκουσε προσεκτικά τα όσα είχαν να πουν οι απεσταλμένοι τους στα γήπεδα καθώς είναι τα επίσημα “μάτια ” της και προσπάθησε να τους δώσει διευκρινιστικές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν και τι στάση πρέπει να κρατάνε σε κάθε μια από αυτές τις περιπτώσεις που ανέφεραν.
Είκοσι τρεις ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών στο δείπνο το οποίο πραγματοποιήθηκε μετά μουσικής καθώς την ίδια στιγμή συντοπίτες μας γιόρταζαν την βάπτιση των παιδιών τους. Το news12 ήταν εκεί και κάνοντας μια γύρα όπως το δημοσιογραφικό δαιμώνιο μας οδηγεί ανέμεσα στους καλεσμένους εντόπισε τον τερματοφύλακα του Ακουσιλαου Σκυλλά μετά της συζύγου του, τους οποίους και αποθανάτησε με το φωτογραφικό του φακό. Το σημαντικό βέβαια όλων πέρα από το κάλεσμα και τις συζητήσεις που έγιναν , ήταν η παρουσία παρατηρητών από τα μακρινά χωριά όπως Έμπωνα, Γεννάδι, Λάερμα. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως ένα νέο μέλος της μεγάλης αυτής οικογένειας έδωσε φρέσκο αέρα με την παρουσία του στη βραδιά. Αυτός είναι ο κ. Καλιγάς Α. που φέτος προσφέρθηκε να βοηθήσει και αυτός από τη δική του σκοπιά στο δύσκολο έργο της Ε.Π.Σ.Δ. Mεγάλος απών στο δείπνο ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μεϊμάρης ο οποίος δε μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω υποχρεώσεων που είχε. Tέλος δε πρέπει να παραλείψουμε να δώσουμε εύσημα σε όλο το προσωπικό του εστιατορίου,στο ιδιοκτήτη κ. Παπαγεωργίου και το τιμ της κουζίνας που πραγματικά έβαλε όλη του τη νοστιμιά και την τέχνη για να απολαύσουμε χορταστικές  και γευστικότατες πανδαισίες .|
Αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ένωσης ήταν οι : Ψυλλάκης ( Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος), Τόππος ( Αντιπρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής), Γαμβρούδης ( Πρόεδρος Επιτροπής κατά της βίας), Μάχλης ( Πρόεδρος Πειθαρχικής Επιτροπής), Παπαγεωργίου ( νέο μέλος Πειθαρχικής Επιτροπής), Καλαθενός ( Πρόεδρος Επιτροπής Καλλιέργειας), Κόκκινος (Μέλος Επιτροπής Πρωταθλήματος), Κυριακάκης ( Μέλος Επιτροπής Πρωταθλήματος), Δημητράς, Φραντζής, Χουρδάς, Σεβδαλάκης, Καντάρας, Κυπραίος, Στελλάκης, Ντάκας, Καλιγάς, Ταχραμάνης, Παπαοικονόμου, Μπακαρής, Μανέγας, Παυλούς και Νικολής.

Ρεπορτάζ Σοφία Κασιώτη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments