Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Τους γονείς του εγκαταλελειμμένου βρέφους στους Πεύκους αναζητά η Αστυνομία

Τους γονείς του εγκαταλελειμμένου βρέφους στους Πεύκους αναζητά η Αστυνομία

0
Dodekanisos

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των γονέων του βρέφους που εγκαταλείφθηκε , προφανώς αμέσως μετά την γέννα, σε χαρτοκιβώτιο δίπλα από τηλεφωνικό θάλαμο στους Πεύκους.

Το νεογέννητο αγοράκι εντοπίστηκε από τουρίστρια που παραθέριζε στην περιοχή, η οποία έπαθε σοκ όταν το έντονο κλάμα, που άκουγε και της κίνησε την περιέργεια, την οδήγησε να ψάξει σε ένα χαρτοκιβώτιο, όπου βρισκόταν το μωράκι, που είχε ακόμη τον ομφάλιο λώρο.

Η γυναίκα αμέσως κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ γνωστός γυναικολόγος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στους Πεύκους έκοψε τον ομφάλιο λώρο και πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στο μωράκι, το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου, που εξέτασαν το αγοράκι- παρά την απίστευτη περιπέτεια που έζησε τις πρώτες κιόλας ώρες της ζωής του- , δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο για προληπτικούς λόγους του χορηγήθηκε αντιβίωση, ορός και διάχυτο οξυγόνο.

Η παιδίατρος του Νοσοκομείου μάλιστα κα Μαχαιρίδου  εξέφρασε την άποψη πως το νεογέννητο δεν είναι άτυχο που εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του  γιατί τώρα μπορεί να έχει καλύτερη τύχη, από την  ζωή που θα του πρόσφεραν οι ίδιοι , εφόσον χωρίς δισταγμό το έβαλαν σε ένα χαρτοκιβώτιο και το εγκατέλειψαν, αφήνοντας σημείωμα για να το φροντίσει, όποιος το εντοπίσει.

Αυτό θα πει γονείς με Γ κεφαλαίο….. Τραγική ειρωνεία, ότι σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας!!!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments