Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τουρνουά σκάκι το Σάββατο

Τουρνουά σκάκι το Σάββατο

0
skaki siros
Dodekanisos

Πραγματοποιείται το προσεχές Σάββατο (5μ.μ.), το πέμπτο γκραν πρι σκακιού για τα παιδικά τμήματα του «Ιππότη». Το τουρνουά αυτό που είναι συνέχεια των τεσσάρων προηγούμενων, αποτελείται από 5 γύρους. Κάθε Σάββατο γίνονται ένας ή δύο αγώνες. Ο τελευταίος γύρος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου. Με βάση τη συνολική βαθμολογία του κάθε παιδιού και στα 5 γκραν πρί θα αναδειχθούν οι 3 πρώτοι της γενικής κατάταξης καθώς και το 1ο κορίτσι. Θα βραβευτούν όλοι οι μαθητές με μετάλλια για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους όλη τη χρονιά. Οι πρώτοι θα πάρουν δώρο εισιτήρια σινεμά (προσφοράς των κινηματογράφων Παλλάς και Μετροπόλ) και κράνη ποδηλάτου που χορήγησε η ΑΒΕΤΕ Κ. Κωσταρίδης. Επίσης ο όμιλος θα δωρίσει σκακιστικά cd σε όλα τα παιδιά για να ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα όλο το καλοκαίρι.
-Το παράβολο συμμετοχής είναι 5 ευρώ για όλο το τουρνουά. Παρακαλούνται οι γονείς να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή των παιδιών πριν από το Σάββατο στη γραμματεία του ομίλου (τηλ. 2241035502).
-Όσοι δεν καταφέρουν να εγγραφούν έγκαιρα θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του σκακιστικού ομίλου Ρόδου, στην Πίνδου 1, το προσεχές Σάββατο, το αργότερο μέχρι τις 4.45μ.μ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments