Τουρνουά mini voley

20
mini volei

Η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν την Κυριακή 16 Μαρτίου τουρνουά Μίνι Βόλεϊ (3×3).
Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο των εκπαιδευτήριων ‘Ροδίων Παιδεία’ από τις 14:00 – 16:30 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα σωματεία μέλη της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν γεννηθεί την 1.1.2001 και μετά ενώ κάθε σωματείο μπορεί να συμμετάσχει με όσες ομάδες αγοριών, κοριτσιών ή μικτές επιθυμεί.

20 ΣΧΟΛΙΑ

 1. [b][quote name=”stiletto”]http://www.rodiaki.gr/article.php?id=272794&catid=10&maincatid=1

  Απατεώνες ή άσχετοι;[/quote]
  Αγαπητέ φίλε καλημέρα
  Νομίζω ότι το έχεις παρακάνει βάζοντας εδώ και πάρα πολύ καιρό το ίδιο post. Το έκανες μια, το έκανες δυο, το έκανες τρεις, το έκανες 103. Θεωρώ ότι έχει καταντήσει λιγάκι ενοχλητικό. Δεν γίνεται σε κάθε θέμα του βόλεϊ να βάζεις από κάτω το ίδιο ακριβώς πράγμα κάθε φορά. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν να το σταματήσεις…
  Δημήτρης Δραγάτης[/b]

 2. Αγαπητέ φίλε stiletto , εαν θέλεις να κάνεις καταγγελία με αποδείξεις, ειμαι στην διαθεση σου για συνεντευξη. με το πετάς ανώνυμα δυο τρεις λέξεις νομίζω οτι δεν είναι και οτι το καλύτερο και παράλληλα δεν κερδίζεις τίποτα ενώ μονο κατηγορείς !!!Στην διάθεση σου.

 3. Αγαπητέ φίλε κε Λοϊζο

  Μάλλον δεν προσέχεις!
  Το άρθρο το έγραψε συνάδελφός σου στην Ροδιακή.

  Ανώνυμο δεν είναι, μπορείς να μάθεις, ποιος το έγραψε.
  Πάρε συνέντευξη.
  Δεν πειράζει που δουλεύεις σε άλλο ΜΜΕ.

  Ο κος Δραγάτης ΔΕΝ θέλει και ΔΕΝ μπορεί.

  ΕΣΥ;

 4. Τώρα φτάσαμε επιτέλους στην ουσία κύριοι. Ο δημοσιογράφος της ροδιακης πρέπει να σκισει τα πτυχία του @@@@@@@@ διότι γράφει κάτι το οποίο δεν είναι ολόκληρη η αλήθεια. Και ως γνωστών χρόνια τώρα μιση αλήθεια= ψέμα. Ισως να μην το έκανε επίτηδες και να έκανε ενα λάθος…. Τώρα έρχεστε εσείς κ.στιλέτο αναπαράγεται ενα λάθος. ή είστε ασχετος ή χαζος ή κακοβουλος. Τελος παντων, αυτός που εκτίθεται σίγουρα είναι ο δημοσιογράφος της ροδιακης. Ισως να του το σφιρηξες εσυ κ. στιλέτο και αυτός να αναπαρηγαγε την ανοησία σου. Οποίον δημοσιογράφο ενδιαφέρει το θέμα δεν εχει να πάρει τηλεφωνο την αρμόδια για το θέμα ΕΟΠΕ.

 5. Αγαπητέ φίλε κε Λοϊζο.

  Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.

  Φαντάσου να συνέβαινε αυτή η αλλοίωση του πρωταθλήματος στο αγαπημένο σου ποδόσφαιρο…

  Συνέντευξη να πάρεις από την ΤΕ, έστω και για την … μισή αλήθεια που αναφέρει ο φίλος Ροκ.

  Σε μία τόσο σοβαρή καταγγελία, έχουν υποχρέωση, ΕΣΤΩ να διαψεύσουν το άρθρο.

  Η διάψευση δεν έγινε ποτέ και πουθενά εγγράφως…

 6. Πάμε λοιπόν να αποδείξω ότι ειναι απλα κακοβουλος ο κ.Στιλέτο:
  1. Ποια αλιωση πρωταθλήματος εννοεί; Η ποινή αυτή και να εφαρμοστεί δεν αλλάζει κάτι.
  2. Απο ποτε ονομάζεται ” σοβαρή καταγγελία ” ενα άρθρο το οποίο μπορεί να εχει γράψει ο @@@@@@@@@@@@;
  3. Ποιος λέει ότι οι επίσημες αρχές θα πρέπει να απαντανε εγγράφως σε κάθε μπαρουφα που γράφεται;
  4. Και τελος, ο ίδιος φρόντισε να μάθει τι ισχύει και τι όχι απο κάποια επίσημη αρχή ;(ΕΟΠΕ ή ΤΕ)

 7. Αγαπητέ φίλε Ροκ.Αλλοίωση γράφεται και όχι αλιωση όπως αλιείς π.χ.
  κατά δεύτερον,οποιοδήποτε δημοσίευμα αναγράφεται από εφημερίδα η οποία έχει πάρει άδεια λειτουργίας βάσει της κείμενης νομοθεσίας, διέπεται από κυρώσεις σε περίπτωση συκοφάντησης δυσφήμισης ή κακόβουλων ειδήσεων με σκοπό να βλάψουν δημόσιο ή ιδιωτικό συμφέρον.Με απλά ελληνικά δηλαδή για να τα κατανοήσεις κι όλας (επειδή έχω διαπιστώσει ότι το 90% των σχολιασμών δυστυχώς στερείται τουλάχιστον ένα μεσαίο επίπεδο μόρφωσης)το δημοσίευμα περί μη εφαρμογής κείμενης νομοθεσίας είναι υπαρκτό. κατόπιν τούτου ουδεμία σχέση έχει εάν οι 3 βαθμοί προξενούν διαφορά ή όχι αλλά το γεγονός είναι ότι πολλοί εκωφεύσαν σκοπίμως και αυτό διότι η τοπική ΤΕ διέπεται από καθεστώς το οποίο και δεν τηρεί τουλάχιστον τα δέοντα. Φυσικά ουδείς τέλειος αλλά στη προκειμένη περίπτωση σφάλλουν εμφανώς και σκοπίμως. Δεν θα απαντήσω σε οποιοδήποτε σχόλιο αλλά χρήζεται at least να περισώσουν όποιο κύρος απομένει από το εν λόγω σκάνδαλο.

 8. [quote name=”goneas”]Αγαπητέ φίλε Ροκ.Αλλοίωση γράφεται και όχι αλιωση όπως αλιείς π.χ.
  κατά δεύτερον,οποιοδήποτε δημοσίευμα αναγράφεται από εφημερίδα η οποία έχει πάρει άδεια λειτουργίας βάσει της κείμενης νομοθεσίας, διέπεται από κυρώσεις σε περίπτωση συκοφάντησης δυσφήμισης ή κακόβουλων ειδήσεων με σκοπό να βλάψουν δημόσιο ή ιδιωτικό συμφέρον.Με απλά ελληνικά δηλαδή για να τα κατανοήσεις κι όλας (επειδή έχω διαπιστώσει ότι το 90% των σχολιασμών δυστυχώς στερείται τουλάχιστον ένα μεσαίο επίπεδο μόρφωσης)το δημοσίευμα περί μη εφαρμογής κείμενης νομοθεσίας ….[/quote]

  Μανωλάκη στα γραπτά είσαι άπιαστος…..

 9. Επειδη εσυ ζυμωνεις stiletto κι εγω δεν ξερω για πιο δημοσιευμα μιλας και δεν εχω αποδείξεις, ελα να μου τα πεις επωνυμως σε συνεντευξη.Τι άλλο πιο δημοκρατικό να σου προτείνω???Η φερε μου εσυ τις αποδείξεις και αφου τις αξιολογήσω και διασταυρωσω τοτε θα γραψω.Τα πολλα λογια δεν μαρεσουν και αν δεν με παρακολουθεις πως γραφω και τι λεω δεν φταίω εγω!!!Τελος εδω!!!!Δεν απαντω ξανα!!

 10. [quote name=”korios”][quote name=”goneas”]Αγαπητέ φίλε Ροκ.Αλλοίωση γράφεται και όχι αλιωση όπως αλιείς π.χ.
  κατά δεύτερον,οποιοδήποτε δημοσίευμα αναγράφεται από εφημερίδα η οποία έχει πάρει άδεια λειτουργίας βάσει της κείμενης νομοθεσίας, διέπεται από κυρώσεις σε περίπτωση συκοφάντησης δυσφήμισης ή κακόβουλων ειδήσεων με σκοπό να βλάψουν δημόσιο ή ιδιωτικό συμφέρον.Με απλά ελληνικά δηλαδή για να τα κατανοήσεις κι όλας (επειδή έχω διαπιστώσει ότι το 90% των σχολιασμών δυστυχώς στερείται τουλάχιστον ένα μεσαίο επίπεδο μόρφωσης)το δημοσίευμα περί μη εφαρμογής κείμενης νομοθεσίας ….[/quote]

  Μανωλάκη στα γραπτά είσαι άπιαστος….

  Για του λόγου το αληθές Ιωάννης Αποστολοπουλος

 11. [quote name=”Ηλίας Λοϊζος”]Επειδη εσυ ζυμωνεις stiletto κι εγω δεν ξερω για πιο δημοσιευμα μιλας και δεν εχω αποδείξεις, ελα να μου τα πεις επωνυμως σε συνεντευξη.Τι άλλο πιο δημοκρατικό να σου προτείνω???Η φερε μου εσυ τις αποδείξεις και αφου τις αξιολογήσω και διασταυρωσω τοτε θα γραψω.Τα πολλα λογια δεν μαρεσουν και αν δεν με παρακολουθεις πως γραφω και τι λεω δεν φταίω εγω!!!Τελος εδω!!!!Δεν απαντω ξανα!![/quote]

  Συνέντευξη δίνω μόνο σε πιστοποιημένα μέλη του ΠΣΑΤ.

 12. Αγνοώ την κακία σου και τον κομπλεξισμό σου!!Οταν μου ειπες για το αρθρο με παρεπεμψες σε συναδελφο της Ροδιακής!!Μήπως και εκεινος δεν ειναι μη πιστοποιημένος στον ΠΣΑΤ αλλα εσύ έκατσες και διαβασες το κείμενο του!!!!Εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι δημοσιογραφος αλλα εργαζόμενος σε ΜΜΕ. Ομως επειδη το θετεις ετσι σταματαω να μιλω σε ανωνυμο προκλητικο εξυπνάκια!!!!αει παρατα μας και βρες λυση μονος σου στο βολεϊ.Μην τυχόν ομως ποτε ερθεις και πεις κατι για να γραψω γιατί καταλαβα πλεον ποιος εισαι!!!φερεφωνο, εεε φερεφωνο!!!Μαθε να μιλας επωνυμως και οχι με κουκουλα!!!!!αντεεεε ρεεεε!!!!εφυγε το καμιονι!!!!

 13. Λοιπόν κ.goneas πάμε να τα πούμε λίγο. Έχεις απόλυτο για την ορθογραφικη διόρθωση περι αλλοίωσης αλλα επι της ουσίας γράφεις αρλουμπες. Κανένα απο τα σωματεία, που έχουν και άμεσο έννομο συμφέρον δεν έχουν κάνει κανένα παράπονο για το θέμα αυτο. Αρα εσυ σαν εξωτερικό στοιχείο μονο κακό κανεις στο άθλημα.
  Στην τελική δεν μας είπες αν ρωτησες ΕΟΠΕ ή ΤΕ να ενημερωθεις επι του θέματος. Ενημερωσου απο τα αρμόδια όργανα και όχι απο κάθε τυχαρπαστο .
  Ακόμη επεσες μεσα για μένα και την μόρφωση μου… Στο διδακτορικό μου, την ορθογραφια την άφησα σε φιλόλογο, τα οικονομικά σε οικονομολογο, τα ευρήματα σε ερευνητή. Ξέρεις γιατι; Γιατι απλα δεν μπορούν όλοι να είναι καλοί σε όλα. Εσυ πρέπει να αφήσεις το βόλεϊ σε αυτούς που ξέρουν και θέλουν και να ασχοληθείς σε κάτι άλλο που είσαι καλός. Ελπίζω να το βρεις σύντομα.

 14. Κ. Takis πολυ απλοποιημενη η σκέψη σου. Δεν με ενδιαφέρει η ΤΕ αλλα το βόλεϊ. Ρώτησα και εμαθα ΝΑΙ. Εσείς εδώ οι “φωναζοντες” ρωτησατε να μάθετε; Εγω φρόντισα να μάθω και περιμένω…
  Οι φυσιολογικοι άνθρωποι πρώτα παιρνουν όλες τις πληροφορίες για ενα θέμα και μετα ενεργούν. Οπότε ή είστε ανόητοι ή κακοβουλοι. Στην τελική γιατι δεν περνεις ενα τηλεφωνο στην ΕΟΠΕ; ( ΕΟΠΕ ειναι η ελληνική ομοσπονδία του βόλεϊ αν δεν το ξέρεις και το τηλεφωνο τους ειναι εύκολο να το βρεις )

 15. Κύριε Λοϊζο δεν είμαι φίλος του volley αλλά σας γράφω εδω γιατί βλέπω οτι έχετε σχολιάσει ξανά!Καιρό τώρα υπάρχουν άτομα που απρόσωπα σχολιάζουν προκαλώντας όλους τους υγιής φιλάθλους,άλλοι βρίζονται μεταξύ τους,άλλοι προσβάλουν ολοκληρα χωριά,αθλήματα κ.τ.λ!Τι ακόμα πρέπει να γράψουν αύτα τα άτομα ώστε να τα μπλοκάρετε?είναι προφανές οτι ενοχλούν και εσάς τους ίδιους τους διαχειριστές!Και αν δεν θέλετε να τα κάνετε block μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σχολιάζει κάποιος κανοντάς τον να βάζει τα πραγματικά του στοιχεία!