Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τουρνουά με διαφορά!

Τουρνουά με διαφορά!

0
akousilaos akadimies
Dodekanisos

Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώνει ο Ακουσίλαος Φανών με μπροστάρηδες τρεις ανθρώπους που βάζουν την δική τους σφραγίδα στην διοργάνωση. Πρόκειται για τον Σάββενα Γιώργο, τον Σάββα Μιχάλη και τον Τζουανάκη Γιάννη, οι οποίοι με την δική τους συμβολή δίνουν μια διαφορετική χροιά στο τουρνουά και το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Αποφάσισαν τα σωματεία που θα λάβουν μέρος να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ αλλά οι ίδιοι προσπάθησαν να βρουν χορηγούς να βοηθήσουν την διοργάνωση και το κατάφεραν, αφού διάφορες επιχειρήσεις στάθηκαν δίπλα σε αυτή την πρωτοβουλία η οποία αφορά μικρά παιδιά. Η παρουσία των Ρότσα και Μπατσινίλα δεν ήταν για τους διοργανωτές η αιτία να χαρατσώσουν τις ομάδες οι οποίες θα καλούντο να πληρώσουν ανάλογα με τον αριθμό παιδιών που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά. Πραγματικά και οι τρεις αφιέρωσαν χρόνο, χρήμα και με την συμβολή των χορηγών κατάφεραν να προχωρήσουν στην διοργάνωση του τουρνουά που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 15/6. Την πρώτη μέρα θα γίνει και η τελετή έναρξης στο γήπεδο Ακουσιλάου με την συμμετοχή χορευτικών από κορίτσια των Φανών. Θα υπάρχει μουσική κάλυψη από dj ενώ στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει ειδικός πάγκος του κοινωνικού παντοπωλείου Φανών όπου ο κάθε ένας θα μπορεί να προσφέρει όσπρια, ζυμαρικά και γάλα. Είναι το άλλο πρόσωπο του τουρνουά προς τους ανήμπορους οικονομικά συμπολίτες μας. Επειδή κατά την διάρκεια του τουρνουά και συγκεκριμένα το Σάββατο στις 7.00 θα αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδας, τα τρία παιδιά φρόντισαν να υπάρχει μεγάλη οθόνη, ώστε οι φίλαθλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τον πρώτο αγώνα της ομάδας μας με την Κολομβία. Για όλα τα παιδιά θα υπάρχουν μπαλονοκατασκευές και facepainting τα οποία θα είναι δωρεάν.
Ξεχωριστή στιγμή στο τουρνουά η τιμή που θα γίνει στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ακουσίλαου Σταύρο Κουγιό για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Οι διοργανωτές αποφάσισαν να προσφέρουν αναμνηστικό σε όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν στο τουρνουά και σε αυτό θα συμβάλει η περιφέρεια με τον Μιχάλη Δρακιού εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού να ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημα των ανθρώπων του Ακουσίλαου.
Οι διοργανωτές απευθύνουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην ΕΠΣΔ, Τ.Ο.Δ, Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον Μιχάλη Δρακιού, τον ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, την ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ, ΡΑΜΜΟΣ FOOD AND SERVICE, SILK OIL ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, PIZZERIA GONDOLA και τους ντόπιους επιχειρηματίες των Φανών και ευρύτερα του πρώην Δήμου Καμείρου. Επίσης ευχαριστούν τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά και το Δ.Σ του Ακουσίλαου για την υποστήριξη στην όλη προσπάθεια.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments