Αρχική Αθλητικά νέα Tour De France: Αντιμέτωπη με φυλακή η θεατής λόγω… καραμπόλας

Tour De France: Αντιμέτωπη με φυλακή η θεατής λόγω… καραμπόλας

0
The 30-year-old French woman and the large cardboard sign that caused a mass crash during Saturday’s opening stage of this year’s Tour de France. Photograph: Tour de France
Dodekanisos

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή βρίσκεται η θεατής που είχε προκαλέσει μαζική… καραμπόλα στο Tour De France

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αγγλικής «dailymail.co.uk», η 31χρονη Γαλλίδα, κατηγορείται ότι είχε θέσει σε κίνδυνο την ζωή των αθλητών. Ενώ παράλληλα η άλλη κατηγορία που την βαραίνει πρόκειται για το γεγονός ότι είχε προκαλέσει ακούσιους τραυματισμούς.

Όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ μας τον περασμένο Ιούνιο, η γυναίκα είχε κλείσει τον δρόμο στους ποδηλάτες, για να ποζάρει χαμογελαστή στις κάμερες με μία πινακίδα που έγραφε «εμπρός γιαγιά και παππού» (Allez Opi-Omi). Η πινακίδα είχε χτυπήσει τον Γερμανό Tony Martin με αποτέλεσμα να πέσει και να συμπαρασύρει και άλλους ποδηλάτες.

Mετά το χάος που είχε προκαλέσει (σ.σ. η γυναίκα) στο Tour De France, είχε σπεύσει να εξαφανιστεί από το σημείο πριν καταφθάσει η αστυνομία. Για τέσσερις ημέρες είχε μείνει κρυμμένη, μέχρις ότου να παραδοθεί τελικά στις αστυνομικές Αρχές.  

Τέλος, όπως ανέφερε η «dailymail.co.uk», η δικαστική απόφαση θα παρθεί στις 9 Δεκεμβρίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments