Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Του αρέσει η κορυφή

Του αρέσει η κορυφή

0
apollon_diagoras_vatiou
Dodekanisos
Παίζοντας καλύτερα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Απόλλων Καλυθιών νίκησε στο γήπεδο του με 2 – 0 τον Διαγόρα Βατίου και παρέμεινε έτσι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο που δεν είχε να προσφέρει απολύτως τίποτα στον κόσμο, οι παίκτες του Δημήτρη Δογιάμα κυριάρχησαν στην επανάληψη διάστημα στο οποίο σημείωσαν δυο τέρματα και πήραν άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Το σκορ άνοιξε στο 70’ ο συνήθης ύποπτος Μαυρομούστακος με απευθείας εκτέλεση φάουλ (1 – 0) και το έκλεισε ο ίδιος δέκα λεπτά αργότερα (στο 80’) με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία στο 85’ για να μειώσουν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ορμενάϊ, ο Δράκος έκανε την κεφαλιά όμως οι γηπεδούχου κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα σχεδόν πάνω στην γραμμή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημήτρης Τσίπας και «βοηθοι» του ήταν οι Σάββενας και Κόττορος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καραγιάννης, Φυλακούρης, Κίτσος, Συμεωνίδης, Χατζηγεωργίου, Πλύγκος, Σταυρής (58’ Αρχοντούλης), Καντιμοίρης, Αλαχούζος (58’ Μαυρούστρακος), Δημητράς, Ορφανός|
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαντζάνος, Μοσκιού, Γεωργαλλής, Φασάκης, Ζουρούδης, Καλούδης (58’ Γιαννακόπουλος), Δράκος, Πάνο, Ορμενάϊ, Μικκιού, Αττιτής (76’ Παππάς)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments