Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Το σώμα μας: ιερό, πολύτιμο, απαραβίαστο

Το σώμα μας: ιερό, πολύτιμο, απαραβίαστο

0
Dodekanisos

(Θεμελιώδεις νόμοι για προστασία από κάθε καταναγκαστική ιατρική παρέμβαση)

Ο υποχρεωτικός ή καταναγκαστικός εμβολιασμός είναι μια βάρβαρη επίθεση στο ανθρώπινο σώμα, μια τερατώδης άσκηση φυσικής και σωματικής βίας, μια εκδήλωση έσχατης περιφρόνησης στο αυτεξούσιο του ανθρώπου. Τα όρια του σώματος είναι ιερά και απαραβίαστα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τα παραβιάσει. Και κανένας νόμος δεν μπορεί να καταργήσει την ελεύθερη συγκατάθεσή του ατόμου ως απόλυτη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη.

Το ανθρώπινο σώμα παραμένει μυστηριακό και ανεξιχνίαστο. Μέσω του σώματος ενσαρκώνεται το μέγα μυστήριο της ανθρώπινης συνείδησης. Αποτελεί την ίδια την υπογραφή του Δημιουργού μας. Το σώμα αποτελεί το πρώτο και έσχατο καταφύγιό μας, τον ιερό ναό της ψυχής μας, την ιερή επικράτεια της ύπαρξής μας. Η αυτονομία και η αυτοδιάθεση του σώματος είναι ιερές και αδιαμφισβήτητες. Το έγκλημα που διαπράττουν συντονισμένα πολιτικοί, «ειδικοί» και δημοσιογράφοι να απαξιώνουν την ιερότητα της σωματικής αυτοκτησίας είναι εξοργιστικό και ασυγχώρητο.

Υπό συνθήκες καθημερινής τρομοκρατίας και παραπληροφόρησης από κάθε λογής εγκάθετους ειδικούς, καλό είναι να θυμίσουμε ορισμένα θεμελιώδη νομικά όπλα που έχει ο πολίτης ενάντια στην ιατρική και κρατική αυθαιρεσία. Ένας από τους βασικούς στόχους της τρέχουσας ιατρικής τυραννίας είναι να φθείρει, να απαξιώσει και να καταργήσει κορυφαίους κανόνες δικαίου που προστατεύουν την ελευθερία του ανθρώπου ώστε το ανθρώπινο σώμα να γίνει έρμαιο στην εν εξελίξει παγκοσμιοποιημένη εξουσία. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Αιώνες ολόκληρους πολέμησαν οι άνθρωποι για να κατοχυρώσουν νομικά και συνταγματικά τα ιερά και αναφαίρετα δικαιώματά τους. Το δικό μας ιερό χρέος είναι να τα προασπίσουμε και να τα διατηρήσουμε ώστε τα παιδιά μας να μην βιώσουν την φρίκη ενός νέου ναζισμού σε πλανητική κλίμακα. Γιατί, αν πέσει το οχυρό του ανθρώπινου σώματος η ιστορία του ελεύθερου βιολογικού ανθρώπου θα τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα.

1.ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΑΡΘΡΟ5, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ. 5:
«Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων».
(Ακολουθούν οι νόμοι)

2. ΝΟΜΟΣ 2619/1998 – ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ / 1998 -(ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΥΠΕΡΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) – ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ: Συναίνεση – Άρθρο 5: Γενικός κανόνας

1.«Επέµβαση σε θέµατα υγείας µπορεί να υπάρξει µόνον αφού το ενδιαφερόµενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούµενης σχετικής ενηµέρωσής του. Το πρόσωπο αυτό θα ενηµερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέµβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται. Το ενδιαφερόµενο πρόσωπο µπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεση του».

3.ΝΟΜΟΣ 3418/2005 – ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ – (Nόμος 3418 /ΦΕΚ 287/28-11-2005) – Άρθρο 12 : Υποχρέωση συναίνεσης του ενημερωμένου ασθενή

1. «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή».

4. ΝΟΜΟΣ 2462/1997 – ΦΕΚ 25/Α/26-2-1997 (Έχειυπερνομοθετική ισχύ, όπως ορίζεταιστο άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος)

Άρθρο 7
«Κανείς δεν υποβάλλεται σε βασανιστήρια ούτε σε ποινές ή μεταχειρίσεις σκληρές, απάνθρωπες ή εξευτελιστικές. Ειδικότερα, απαγορεύεται η υποβολή προσώπου, χωρίς την ελεύθερη συγκατάθεση του σε ιατρικό ή επιστημονικό πείραμα».

5.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΕ 953/14-6-2021(Ένας κανονισμός είναι μια νομική πράξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία γίνεται άμεσα εκτελεστή ως νόμος ταυτόχρονα σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.)
Στην παράγραφο 36 του Κανονισμού 953 ορίζεται: «Είναι αναγκαίο να αποτρέπονται οι διακρίσεις, άμεσες ή έμμεσες, σε βάρος των προσώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί, για παράδειγμα για ιατρικούς λόγους, επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα-στόχο για την οποία χορηγείται ή επιτρέπεται επί του παρόντος το εμβόλιο κατά της COVID-19, όπως τα παιδιά, ή επειδή δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να εμβολιαστούν ή επέλεξαν να μην το πράξουν.
(Χωρίς την πολιτική και νομική του υπόσταση κάθε άνθρωπος μετατρέπεται σε γυμνό, ανυπεράσπιστο σώμα – σε «γυμνή ζωή» σύμφωνα με την φράση του πολύ σημαντικού πολιτικού φιλοσόφου GiorgioAgamben. Αν χάσουμε την πολιτική και νομική μας υπόσταση θα γίνουμε έρμαια στη βάρβαρη παγκοσμιοποιημένη εξουσία. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να αγωνιστούμε ενάντια στην ιατρικοφασιστική δικτατορία που μας έχουν επιβάλλει με το αφήγημα μιας ψευδεπίγραφης σωτηρίας από μια γρίπη που της άλλαξαν όνομα. Καλή δύναμη σε όλους).
(Καλή χρόνια σε όλους. Έτος κρίσιμο και οριακό το έτος 2022 για το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας. Οι ένδοξοι πρόγονοί μας και ο ηρωισμός τους μας δείχνουν το δρόμο. Καλή δύναμη).

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments