Αρχική Αθλητικά νέα Τόσο κοστίζει η φανέλα της Παρί με τυπωμένο το όνομα του...

Τόσο κοστίζει η φανέλα της Παρί με τυπωμένο το όνομα του Λιονέλ Μέσι

0
Dodekanisos

Η Ισπανική «MARCA» έκανε αυτοψία στην μπουτίκ της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Parc des Princes». Συγκεκριμένα ανακάλυψε και δημοσίευσε το ποσό που κοστίζει η φανέλα της Παρί με τυπωμένο το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Υπεραξία; Ή μήπως όχι;

Πόσο χρόνο χρειάστηκε η Παρί Σεν Ζερμέν, για να ξεπουλήσει τις φανέλες του Λιονέλ Μέσι; Μόλις τριάντα λεπτά της ώρας. Στην Γαλλική πρωτεύουσα επικρατεί πανζουρλισμός και ο Αργεντινός αντιμετωπίζεται ήδη σαν Μεσσίας. Όχι άδικα καθώς με τον Μέσι η Παρί δημιούργησε «dream team». Τους δικούς της «galacticos»!

Μέχρι να έρθουν οι επιτυχίες όμως η Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει να πουλάει τη φανέλα του «Λίο». Η οποία όσο και αν ακουστεί περίεργο της αποφέρει «τρελά» χρήματα. 

Στο επίσημο διαδικτυακό κατάστημα της Παρί, η φανέλα του Μέσι κοστολογείται στα 157,99 ευρώ. Όμως, η Ισπανική «MARCA» επισκέφτηκε την μπουτίκ της Παρί στο Παρίσι και ανακάλυψε ότι η τιμή στο κατάστημα διαφέρει. Συγκεκριμένα η απλή φανέλα με όνομα «stadium shirt» έχει τιμή 115 ευρώ. Πάνω της φυσικά υπάρχει τυπωμένο το όνομα και ο αριθμός του Λιονέλ Μέσι, καθώς και το σήμα της Ligue 1 ή του Champions League.

Παρόλα αυτά για εκείνους που επιθυμούν την επίσημη εμφάνιση, εκείνη που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να βάλουν «βαθιά» το χέρι στην τσέπη. Η επίσημη φανέλα είναι λίγο ακριβότερη με την τιμή της να φτάνει τα 165 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται το όνομα και ο αριθμός του Μέσι και το σήμα της Ligue 1 ή του Champions League). 

Προφανώς και κάποιοι θα θεωρήσουν υπερβολική την τιμή. Μην ξεχνάμε όμως, πως η Παρί διαθέτει συνεργασία με την εταιρεία Jordan (που υπάγεται στην Nike) με ότι αυτό συνεπάγεται. Σε δεύτερο βαθμό μιλάμε για τον Λιονέλ Μέσι. Έναν σύγχρονο «θεό» του ποδοσφαίρου. 

Ο κόσμος δεν φαίνεται πως αποθαρρύνεται από το κόστος. Μάλιστα στήνουν σαν τρελοί ουρές για να την αποκτήσουν. Είναι προετοιμασμένοι να πληρώσουν 115 ή 165 ευρώ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments