“Τώρα με την κλιματική αλλαγή θα ξεσαλώσουν όλοι οι …κοινωνιοπαθείς!”

0
Dodekanisos

Μια ακόμα τοποθέτηση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και αυτά που συμβαίνουν γύρω μας έκανε ο γιατρός και ερευνητής Κωνσταντίνος Φαρσαλινός. Με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι υποστηρικτές των πιο ανήθικων και εξευτελιστικών για τον άνθρωπο μέτρων από εποχής ναζισμού, δηλαδή των υποχρεωτικών εμβολιασμών, των κοινωνικών αποκλεισμών, του δόγματος “είσαι άρρωστος μέχρι να αποδείξεις ότι είσαι υγιής”, των απαγορεύσεων κυκλοφορίας και των υγειονομικών πιστοποιητικών κυκλοφορίας, είναι ταυτόχρονα θιασώτες και χειροκροτητές των άθλιων και ανήθικων προτάσεων που παρουσιάζονται ως “λύσεις” για την κλιματική αλλαγή…

Η πανδημία ήταν η προθέρμανση. Τώρα με την κλιματική αλλαγή είναι που θα ξεσαλώσουν όλοι οι κοινωνιοπαθείς. Άλλωστε στην πανδημία είχαμε business μερικών εκατοντάδων δισεκατομμυρίων, με την κλιματική αλλαγή έχουμε business εκατοντάδων ΤΡΙΣεκατομμυρίων… Με τα δικά μας χρήματα, των φορολογούμενων πολιτών, τα οποία θα εξαφανίσει η κρατικοδίαιτη ελίτ και τα πολιτικά και επιστημονικά της φερέφωνα…».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments