Τοποθέτηση γιατρού για τα εμβόλια προκάλεσε αντιδράσεις στο πάνελ!

Αίσθηση προκαλεί μια τοποθέτηση του γαστρεντερολόγου Παναγιώτης Παπαγιαννάκη σε σημερινή εκπομπή του MEGA. Ο ίδιος που έχει βγει σε αναστολή καθώς είναι ανεμβολίαστος (αλλά έχει φυσική ανοσία), μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής:

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Ο λόγος είναι ότι είχα περάσει τον κορωνοϊό, έχω φυσική ανοσία. Η φυσική ανοσία μπορεί να είναι έως και 27 φορές πιο ισχυρή από αυτήν που προσφέρουν τα εμβόλια. Τα εμβόλια αυτά έχουν φτιαχτεί για άλλους λόγους, είναι γνωστά στην επιστημονική κοινότητα εδώ και χρόνια. Είναι για καρκινογένεση, για νευροεκφυλιστικές παθήσεις και για αυτοάνοσα. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζονται απέναντι σε ιούς. Οπότε θεωρούμε ότι υπάρχει επικινδυνότητα. Θεωρούμε ότι υπάρχουν επιπλοκές που υποσημειώνονται. Το βλέπουμε με την κίτρινη κάρτα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ελλάδας, όπου σύμφωνα με την δημοσίευση του κ. Γάκη, δηλώνουμε το 0,05% των επιπλοκών με κίτρινες κάρτες. Άρα με 0,05% και 0,2% στην Ε.Ε. δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι ασφαλές».
Στο ίδιο πάνελ ήταν επίσης και ο καθηγητής φαρμακολογίας Αχιλλέας Γραβάνης ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «η αντίδραση του συναδέλφου είναι υπερβολική και δεν τεκμηριώνεται από τη διεθνή βιβλιογραφία. Αν συνέβαινε να είχε κάποια σοβαρή χρόνια επίπτωση ο συγκεκριμένος τύπος εμβολίου θα το είχανε δει».
Από τη δική της πλευρά η καθηγήτρια επιδημιολογίας Θεοδώρα Ψαλτοπούλου τόνισε πως «η βιβλιογραφία δεν λέει αυτό που λέτε όσων αφορά τα mrna εμβόλια».
Δείτε στο video όλες τις τοποθετήσεις που έγιναν:

 

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments