Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Τοπικό: Όλα είναι «ανοιχτά»

Τοπικό: Όλα είναι «ανοιχτά»

0
Dodekanisos

Δεδομένοι οι δυο όμιλοι στην Α’ και τη Β’ Κατηγορία αλλά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα γίνει εκ νέου διαχωρισμός. Μετά από δυο χρόνια τουλάχιστον η επιστροφή σε έναν όμιλο στην Α’ Κατηγορία

Ανοιχτό είναι το θέμα της δομής των ομίλων στα πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι κάτι που όπως όλα δείχνουν θα ξεκαθαρίσει μέσα στον Ιούνιο, σε συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ένωσης, η οποία και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είναι δεδομένο ότι τόσο η Α’, όσο και η Β’ Κατηγορία βέβαια θα γίνουν και πάλι σε ομίλους αλλά είναι άγνωστο το αν η σύνθεση των τους θα είναι η ίδια με την περσινή. Είναι κάτι που θα αποφασιστεί μετά από συζήτηση μεταξύ των μελών της Επιτροπής με όλα τα ενδεχόμενα να είναι «ανοιχτά».

Υπάρχει δηλαδή το σενάριο οι όμιλοι και τη νέα χρονιά να έχουν ακριβώς την ίδια σύνθεση και να μην γίνει εκ νέου διαχωρισμός. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο με τους δυο ομίλους στην Α’ Κατηγορία αναμένεται να διατηρηθεί και την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο μιας και η Ένωση επιθυμεί την ομαλή μετάβαση στην …κανονική κανονικότητα, δηλαδή τον ενιαίο όμιλο. Αυτό σημαίνει ότι στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, η ΕΠΣΔ δεν πρόκειται να υποβιβάσει πολλές ομάδες προκειμένου να πάει άμεσα στον έναν όμιλο αλλά θα το κάνει σταδιακά την επόμενη διετία.

Είναι κάτι άλλωστε που η Ένωση είχε ξεκαθαρίσει όταν έλαβε την απόφαση για τα πρωταθλήματα «ειδικών συνθηκών», αλλά μετά την ακύρωση της φετινής χρονιάς, η κανονικότητα θα καθυστερήσει για ένα χρόνο, με βάση το αρχικό πλάνο της διετίας που είχε εκπονηθεί. Από εκεί και πέρα, η Ένωση περιμένει τις εξελίξεις όσον αφορά τις Ακαδημίες, την λειτουργία των γηπέδων αλλά και των προπονήσεων των ανδρικών ομάδων που πολλοί πιστεύουν ότι θα επιτραπούν μέσα στο Μάϊο.

Εφημερίδα Ροδιακή

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments