Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τον Οκτώβριο ξανά κοντά μας η Hıstorıca

Τον Οκτώβριο ξανά κοντά μας η Hıstorıca

0
Dodekanisos

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει… Από 10 έως 13 Οκτωβρίου ορίστηκαν οι ημερομηνίες για την Historica 2019, η οποία θα περιλαμβάνει για μία ακόμη χρονιά παράλληλες εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα φυσικά την… ποδηλασία του χθες! Η καρδιά του αθλήματος για τέσσερις μέρες θα χτυπάει δυνατά στη Ρόδο, αφού μετά την περσινή Historica που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, οι λάτρεις του κλασικού ποδηλάτου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ξανά σπουδαίες στιγμές και να δουν από κοντά Έλληνες και ξένους αθλητές που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στο χώρο.
Οι διεργασίες για την Historica 2019 έχουν ήδη ξεκινήσει και ο διοργανωτής Ποδηλατικός Όμιλος Ιβίσκος υπόσχεται ένα τετραήμερο γεμάτο ποδηλασία, στο οποίο παράλληλα θα υπάρχει και η έκθεση παλιού ποδηλάτου στο «Νεστορίδειο Μέλαθρο». Από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η Ρόδος θα γυρίσει και πάλι το χρόνο πίσω για να υποδεχθεί σπουδαίους αθλητές που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή σελίδα στο χώρο της ποδηλασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι την έκθεση ποδηλασίας πέρσι επισκέφτηκαν περισσότεροι από 2.000 μικροί και μεγάλοι, ενώ ο επόμενος στόχος είναι και η διεξαγωγή θεματικών σεμιναρίων στον ίδιο χώρο. Παράλληλα θα γίνει κάλεσμα σε όλα τα σχολεία της Ρόδου, αφού ο στόχος των διοργανωτών είναι όλοι οι μαθητές να παρακολουθήσουν την έκθεση και να ενημερωθούν για την ιστορία της ποδηλασίας. H Historica ήρθε για να μείνει και κάθε χρόνο θα εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία, νέους καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις, που έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κόσμου για την ιστορία της ποδηλασίας στη Ρόδο, η οποία αποτέλεσε για πολλά χρόνια την «πρωτεύουσα» του αθλήματος και είχε γράψει τη δική της «χρυσή» σελίδα στο άθλημα.
ΠΕΜΠΤΗ(10/10):
Εγκαίνια έκθεσης παλιού ποδηλάτου στο «Νεστορίδειο» Μέλαθρο. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, όπου θα λήξει η Historica
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(11/10):
Διασυλλογικός αγώνας πίστας στο ποδηλατοδρόμιο Ρόδου
ΣΑΒΒΑΤΟ(12/10):
Διαδρομή Historica το πρωί μέχρι το Θεολόγο και το βράδυ γαστρονομική βραδιά (gala).
ΚΥΡΙΑΚΗ(13/10):
Το απόγευμα η λήξη των εκδηλώσεων
*Στο πρόγραμμα θα προστεθούν αρκετές εκπλήξεις και προσκεκλημένοι, οι οποίοι θα ανακοινωθούν προσεχώς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments