Τον λένε Φράγκο και …σκοράρει!

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Φωκικού θα δώσει σήμερα ο Μιχάλης Φράγκος. Ο Ρόδιος επιθετικός αποτελεί ένα από τα φετινά μετεγγραφικά αποκτήματα και σήμερα αναμένεται να είναι στην 11αδα του αγώνα κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό (Άμφισσα, 4μ.μ.). Το παιχνίδι μάλιστα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και ο νικητής του θα παίξει στην επόμενη φάση με τον Ολυμπιακό. Μιλώντας στο news12 ο Φράγκος είπε:
«Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι αυτό. Όλα τα παιδιά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι αισιόδοξος ότι αν αγωνιστώ θα σκοράρω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να τα καταφέρει για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό». Σε ερώτηση για τους φετινούς του στόχους, απάντησε:
«Οι στόχοι μου είναι συνυφασμένοι με την πορεία της ομάδας. Θέλω να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και να μπορέσω και εγώ να αναδειχθώ μέσα από αυτή την ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στην Άμφισσα διότι έχω έρθει σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Μεγάλος μου στόχος είναι να μπορέσω το επόμενο καλοκαίρι να φύγω πάλι για το εξωτερικό».
Ο Μιχάλης Φράγκος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Φωκικού έως τώρα στα φιλικά παιχνίδια έχοντας μάλιστα σκοράρει τέσσερις φορές.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments