Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Τον κοίταξε στα μάτια!

Τον κοίταξε στα μάτια!

0
Dodekanisos

Με αξιοπρέπεια στάθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Κολοσσός

Μπορεί σήμερα το απόγευμα ο Κολοσσός να ηττήθηκε με 82-73 από τον Παναθηναϊκό, όμως πραγματοποίησε για άλλη μια φορά εξαιρετική εμφάνιση στο «Βενετόκλειο» και κοίταξε τον κατά πολύ ακριβότερο αντίπαλο του στα μάτια σαν ίσος προς ίσος. Το παιχνίδι ήταν απολαυστικό σε από όλες τις απόψεις και οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο έφυγαν απόλυτα ευχαριστημένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν.

Οι «πράσινοι» του Τσάβι Πασκουάλ έκαναν καλύτερο ξεκίνημα αλλά οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη ανέκαμψαν και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με ισοπαλία 46-46. Στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός πέτυχε σημαντικά καλάθια και έχτισε μια διαφορά την οποία διατήρησε και στο τέταρτο δεκάλεπτο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε η ομάδα μας για να διεκδικήσει την νίκη.

Τέτοιες εμφανίσεις απέναντι σε κορυφαίες ομάδες για τους «θαλασσί» πρέπει να θεωρούνται νίκες. Πιστεύουμε πως στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί ο Κολοσσός πρέπει να δείξει την καλή του πλευρά πάλι και εκτός και εντός έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 22-25, 46-46(ημ.), 55-64, 73-82.
Διαιτητές: Μαγκλογιάννης- Μπίκας- Σκούτας
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Ρέντικ 14, Τσούκου, Γεωργαλλής 8(2), Ρέλεφορντ 7(1), Αχόνεν 5(1), Βασιλόπουλος 3, Παπαδάκης, Ουότσον 12, Χολ 12.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σίνγκλετον 12(2), Ρίβερς 5(1), Τζέιμς 19(1), Φώτσης 3, Παππάς 4, Φελντέιν 6(2), Χαραλαμπόπουλος 3, Γκάμπριελ 12(2), Τζεντίλε, Μπουρούσης 7, Καλάθης 11(2).

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σχεδόν σε όλη διάρκεια του παιχνιδιού. Το κακό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο έδωσε τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να πάρει το προβάδισμα και να το συντηρήσει μέχρι το τέλος. Αλλά, δεν του επιτρέψαμε να πάρει μεγάλες διαφορές και μείναμε κοντά στο παιχνίδι. Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Όμως, τώρα ξεκινά μία σειρά παιχνιδιών, τα οποία προσπαθούμε να τα σημαδέψουμε. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας στη Λευκάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να είμαστε όπως πρέπει, για να το κερδίσουμε».

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ: «Θεωρώ ότι μας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό και όμορφο για εμάς. Ωστόσο, στο τρίτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε ένα σερί που δεν ανταποκριθήκαμε καλά και ο Παναθηναϊκός θέλει 1-2 λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι. Όμως, από σήμερα το βράδυ το ματς αυτό τελειώνει. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, γιατί είναι μία περίεργη ομάδα η Λευκάδα. Τώρα, ξεκινά ένας μαραθώνιος παιχνιδιών που μπαίνει το “πρέπει”. Από αύριο συγκεντρωνόμαστε και για το δύσκολο ματς με τη Λευκάδα».

ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «Πρώτα, θα ήθελα να πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρόδο. Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ την ομάδα της Ρόδου που έπαιξε πολύ καλά, παρότι ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Μου άρεσε που είδα τόσο κόσμο στο γήπεδο. Καταφέραμε να κερδίζουμε γιατί παίξαμε καλύτερα στην άμυνα στο δεύτερο μέρος. Αυτό, μας επέτρεψε να βγούμε στον αιφνιδιασμό και να πετύχουμε εύκολα καλάθια».

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ: «Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερη άμυνα και έτσι φτάσαμε στη νίκη.

πηγή φωτογραφίας: esake.gr

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments