Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τον …φρέναρε ο Απόλλωνας…

Τον …φρέναρε ο Απόλλωνας…

0
apollon aera2
Dodekanisos

Σπουδαιότατη νίκη πέτυχε ο Απόλωνας Καλυθιών στο γήπεδο του καθώς κέρδισε με 2-1 τον μέχρι πρότινος πρώτο στην βαθμολογία ΑΕΡΑ, ο οποίος μάλιστα δεν είχα δεχτεί γκολ στα παιχνίδια που είχε δώσει.
Οι Απολλωνιστές ξεκίνησαν καλύτερα και έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού προσέχοντας τα νώτα τους, όμως στο 25΄ με αντεπίθεση ο Μουτσοντέμι έβγαλε την σέντρα , πισινή κεφαλιά του Μαυρομούστακου και νέα κεφαλιά από τον Παπανικολαου έκαναν το 1-0. Η υπεροχή των γηπεδούχων επιβεβαιώθηκε στο 32΄ , όταν ο Σιέχ βρήκε τον Μαυρομούστακο στα δεξιά κι εκείνος την γύρισε στον Δημητρά ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2-0. Η αντίδραση του ΑΕΡΑ ήταν γρήγορη αν και δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα στο 37΄να κερδίσει πέναλτυ ο Γαργάλης από τον Χατζηγεωργίου και ο Λυριστής Μιχ. να μειώσει σε 2-1. Μέχρι την λήξη κυνήγησε την ισοφάριση αλλά δεν το κατάφερε. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη ισοφάριση καθώς η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν τους επέτρεψε να ανοίξουν διαδρόμους προς την εστία του Κουφάλη.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κουφάλης, Κίτσος, Σιέχ, Σαββάκης, Φυλακούρης, Σκόρπος(78΄Κιόττου), Δημητράς(53΄Κυρίτσης), Χατζηγεωργίου, Παπανικολάου(72΄ λ.τ. Γκεοργκίεφ), Μαυρομούστακος, Μουτσοντέμι.
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Δανάς, Φωτεινής, Κατσιδώνης, Γαργάλης(83΄Καππάκας), Τσετιροκλής, Πλύγκος, Τριχιάς, Λυριστής Μιχ., Κανάτας(62΄Λυριστής Θ.).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments