Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τον δάμασαν τα κύματα!

Τον δάμασαν τα κύματα!

0
Dodekanisos

Δεν τα κατάφερε ωστόσο κέρδισε τη συμπάθεια όλων μας! Ο λόγος για τον αθλητή Σπύρο Χρυσικόπουλο ο οποίος ξεκίνησε προχθές από τη Ρόδο με σκοπό να πάει κολυμπώντας στο Καστελλόριζο ωστόσο αναγκάστηκε να εγκαταλέιψει εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του μεγάλου κυματισμού. Παρόλα αυτά και μόνο η προσπάθεια ήταν πάρα πολύ μεγάλη και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο ίδιος μέσω τοποθέτησης του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε τα ακόλουθα:

“Μετά από 30 ώρες κολύμπι κ περίπου 100km στο Ανοιχτό πέλαγος του Αιγαίου , αποφάσισα την 2η νύχτα να εγκαταλείψω την προσπάθεια μου .
Οι καιρικές συνθήκες ήταν σχεδόν απαγορευτικές κ επικύνδινες όταν πλησίασα στις ακτές της Τουρκίας παρα τις λίγο καλύτερες αρχικές προβλέψεις .
Είμαι καλά στην υγεία μου και βρίσκομαι στο Καστελλόριζο με ιατρική φροντίδα εξαιτίας στομαχικών διαταραχών λόγω του υψηλού κυματισμού .
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την στήριξη στην προσπάθεια μου αυτή. #bluestarferries #baytripmykonos #bluehunter #Μινεττα #GrandHotelMitsis #Dimosfylis#DimosRodou #Dimoskastellorizou #Alexandrarestaurant #karnayo #Vap #sidiroskrap#skrapmarket #hotelposeidon #stratoscafe #meltemicafe #autoline #panagiotasmarket#autolinerodos #weswim”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments