Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τον ανάγκασε να Χ-άσει έδαφος από την κορυφή

Τον ανάγκασε να Χ-άσει έδαφος από την κορυφή

0
Dodekanisos

Ισοπαλία κατάφερε να αποσπάσει ο ΑΕΡΑ από τον Ηρακλή με σκορ 1-1 και να τον αναγκάσει να χάσει έδαφος από την κορυφή που βρίσκεται η Ρόδος ακόμη, χωρίς να έχει αγωνιστεί σήμερα.

Οι Αφαντενοί ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, πιέζοντας τους Μαριτσενούς που είχαν παθητικό ρόλο και αμυντικό κυρίως. Έγιναν κάποια σουτ από πλευράς γηπεδούχων, χωρίς να είναι άκρως επικύνδινα, με το καλύτερο να είναι στο 33′ με τον Μασάδο να σουτάρει και τον Κουμέντο να απομακρύνει δύσκολα.Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ο Ηρακλής έφθασε πρώτος σε τέρμα, με τον Λερογιάννη να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 45′ για το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όπου και απέφερε καρπούς με τον Μασάδο να ευστοχεί αυτή την φορά με κεφαλιά από κοντά στο 68′ για το 1-1 που έμεινε μέχρι και το τέλος.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΡΑ: Τζήμας, Γιαννακάκης, Αμπαζάι, Τάχος, Πιτσουρδάκης, Φιλιππάκος (79΄Φιάμπολης- 92΄Καλογήρου), Ρροκάι, Στεφανής, Μασάδο, Γαϊτάνος, Μπεγλεκτσής(75΄ Μίρτσεφ)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παφιάκης, Κούρος, Παγκράτης (72΄ Τσαλώλης), Ανδρεόπουλος (77΄ Αναγνώστου), Σκόρπος, Λερογιάννης (62΄ Φελεσάκης), Σπάρταλης, Γεωργαλλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments