Αρχική Στήλες Απόψεις Τον αδικεί το 3 – 2…

Τον αδικεί το 3 – 2…

0
Dodekanisos

Η νίκη ασφαλώς και ήταν το ζητούμενο για τον Ιάλυσο στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΟ Παλληνιακό στο «Οικονομίδειο γυμναστήριο». Μια νίκη που θα του έδινε το δικαίωμα να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπως και έγινε.

Ο Ιάλυσος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ορισμένα, ελάχιστα μικρά διαστήματα όπου οι φιλοξενούμενοι …φώναξαν παρών, ασφαλώς και δεν μπορούν σε καμία απολύτως περίπτωση να επισκιάσουν την κυριαρχία των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Θανάση Τερζή ήταν τα …αφεντικά αυτού του αγώνα, σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Το ποδόσφαιρο όμως είναι τέτοιο άθλημα, που πολλές φορές ορισμένες λεπτομέρειες μπορούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, τουλάχιστον σε αυτούς που δεν έχουν παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Το 3 – 2 δείχνει …στα χαρτιά μια δύσκολη και ίσως γκραν γκινιολ νίκη. Μια νίκη που ενδεχομένως ήλθε με πολύ ιδρώτα και κόπο.

Κάτι που προφανέστατα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια και την καλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά των φιλοξενούμενων που οφείλουμε να παραδεχθούμε, ο Ιάλυσος ήταν μια κλάση πιο ψηλά από τον αντίπαλο του. Και η νίκη ήταν ένα φυσικό επακόλουθο της αγωνιστικής διαφοράς των δυο ομάδων. Καλός ο Παλληνιακός αλλά όχι σαν τον Ιάλυσο. Το σκορ που θα μπορούσε να ήταν πιο αντιπροσωπευτικό θα ήταν ίσως το 5 – 2 ή το 4 -1 για παράδειγμα…

Για να μιλήσουμε και λίγο γενικότερα -αν και είναι πολύ νωρίς- η αίσθηση που δημιουργείται είναι ότι η φετινή χρονιά αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία όχι μόνο για τον Ιάλυσο αλλά και για τον Διαγόρα προκειμένου να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο αυτό. Είναι μέσα στις δυνατότητες τους, να μοιραστούν τις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που ασφαλώς και θα είναι μια επιτυχία για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments